Deletedmom021 Esonil86 hosgeldin canim😍😍bizim bebekelr kış bebeği olucak ama haziranda kışlık bulabilirmiyiz muamma🙄
Mervenur_kcbs Deletedmom021 normal kontrol değil mi detaylıya mı yoksa detaylıyaysa erken değil mi daha
Deletedmom021 Tontinimontin askim dedimya saatt 3 tee😍😍😍😍ama ben simdiden ev isilerimi yapicam saat 2 buçuk ta çıkarız evden esimde evde o hiç heyecanli degil😢😢
Tontinimontin Deletedmom021 aaa benim aklımda neden 9 kalmış öyle hesap etmişim, 😂 az kaldı ama neyseki 💃💃💃💃
Eceunverkanra Deletedmom021 Hepimizinki saglikla acsinlar gozlerini de kimin once kimin sonra kimin ayni hic muhim degil✨✨🌸😘
Hulya1212 Slm herkese bende 17+6 haftalık hamıleyım pazartesı öğreneceğim ınsallah cınsıyetı bu arada benım 3.çocuğum ıkı kızım var gönülden geçen erkek tabıkıde en başında sağlıkla gelmesı 🤲🏻
Deletedmom021 Hulya1212 hayırlısı olsun o zaman insallah gönlünden gecen olur tabiki önce sağlıklı 😍🤭
Mom9272 Deletedmom021 duyguş sen hstaneye gtceksin diye erkenden kalktım kızz haberlerini beklıyorum🤣🤣
Deletedmom021 Mom9272 dalga geçiyorsunuz demi🙄ama çok heyecanlıyım 3 yıldır bugünleri bekledim 😢 cinsiyetini merak ediyorum 🤷
Tontinimontin Bademlii ayarlanıyormuş canım ama ben aldığıma hiç bakamadım aklıma bile gelmedi herhalde hepsinin auarlamalıdır
Tontinimontin Bademlii senden sonra baktım beli yarım lastikliymiş gene biraz idare eder napayım baktım olmuyor veririm
Bademlii Tontinimontin yani ayarlı değilmiymiş tam canım bazıları düğmeli oluyormuş ay geçtikçe ayırlıyormuşsun ben bi tane ayarsız denedim göbeğim şuan olmadığından dolayı göbek kısmı durmadı düştü ondan sordum canım teşekkür ederim