Deletedmom021 Lidyaa33 amin sağlıklı olsun ama içimden ne geçiyor bende bilmiyorum😖 hakkimzda hayırlısı diyelim❤️😘😍
cagla24 Lidyaa33 ben alacağım kesinlikle ilk zamanlar emzirmede sorun yaşanabiliyor en azından sağıp veririm diye düşünüyorum
Deletedmom021 Kızlar hadi ya çok sakinsiniz😑eglenceli şeyler konuşalım anlatın dinleyelim hadi komik resimde atabilirsiniz😂🤭💋💋
Tontinimontin Deletedmom021 maalesef ben sabah erken kalkıyorum ve sahura kalkıyorum kuzum ama 1 e kadar buralardayım🥰
Tontinimontin Elifozmen33 az önce lcw den aldım bi şeyler pantolon ve tişört inşallah olur acaba mağazadan değişimi var mı ilk kez oradan bi şey aldım
Elifozmen33 Tontinimontin var var 15 gun icinde ama ic camasirinda yapmıyorlar sanirim yaz olunca daha rahat oluruz diye dusunuyorum suan ama ileride ne olur bilmem :)
Seah Tubaaa22 heryerde uygulamalar farklı galiba kimisine hareketleri hissedince gel denmiş kimisine sizin yaptırdığınız haftalarda yapılmış bana da 20. Haftadan sonra yapıyoruz dendi. Sorun olsa yapmazlardı sanırım merak etmeyin bişey olmaz inşallah
Zng Aranızda karnının üst bölgesine yani midenin olduğu yerde yanma olan var mı acaba sadece bn de mi oluyo batıyormuş gbi hissediyorum
Mervenur_kcbs Deletedmom021 ya bende seni göremedim buralarda bugünde temizlik taptım giremedim buraya sen napıyeosun nasılsın
Deletedmom021 Mervenur_kcbs iyiyim de özledim seni 😍😢😢 kuzu bebisi hissediyorum 😢😢😢 çok güzel masallah böyle pıt pıt vurmaya çalışıyor ya😂😂