Deletedmom021 __birafitap__ bazı yorumalrina bayılıyorum 😍 olgun konuşuyorsun ve boş birine benzemiyorsun😉
Deletedmom021 __birafitap__ bilmem 😅bil gates falan filan tarzım degil🤦ama bazı yorumların çok hos 🙈😍nerdeisn sen
Mbiristif muhendisanne1 ayyy degısmesın tabıkı sağlıklı olması daha onemlı ama değişmezse de güzel olur 13. Hafta da soylemıstı bıze de bakalım bayramdan sonra ne dıcek 🙄
muhendisanne1 Mbiristif ruhu yaratıldı nasıl olsa nasipte ne varsa çıkıp gelecek hayırlı bir evlat olsun inşallah 😇
Caglahassan Kızlar az önce sitenin marketine indim bi başım döndü midem bulandı hava çok sıcak markette buz gibiydi gözüm karardı bayılıyordum ki evin kapısına zor yürüdüm tutunarak kapıya vurdum eşim tutsun düşmiyim diye bu 3.defa oluyor bana🤷♀️😢😢
Deletedmom021 Caglahassan bende de oluyor canım dr gittim kan verdim şekerim düşükmüş öyle oldugun zamanlarda ağzına hemen küp şeker at yada hemen çikolata ye dedi bol su iç dedi dikkat et😑esim beni bi yere tek göndermiyor bayilirim diye aman ha🥺
cagla24 Caglahassan ay bu banada oluyor arada başımdan aşağı kaynar su dökülüyor sanki gözlerim kararıyor midem bulanıyor
Caglahassan Deletedmom021 ayy allahım ya bende tek gitmiyorum normalde köpeğim peşimden gelmesin dedim yeni yıkamıştım hemen alıp geliyim dedim eşim evden çıkmadan indiğim yerde sitenin marketi yani günlerdir zofer almayı bırakmıştım bulantı kusmam yoktu kustum gene içtiklerimi inşallah devam etmez bulantı ve kusma bugünlüktür umarım😢😢
Lidyaa33 Ga0312 paylaşırım ama burdan hiç fotoğraf paylaşımı yapmamıştım bana mail olarak attılar buraya fotoğraf olarak atmayı deniyim bi 🙂
Tontinimontin Deletedmom021 18 e giricez yarın teyzesi, seninki nasıl seninki bizden büyüktü dimi🥰🥰 bugün hediye geldi kızçeme teyzesi yollamış
Deletedmom021 Tontinimontin aynen 🥰benimki 18+5 cuma 19 oluyor 🙈yaaaa detaylı için randevu alcaktim aradım haftaya cuma sıra yokmuş 1 haziranda varmış saat 3 te😤bende mecbur aldım 1 Haziran’da hem tetanoz aşım var hem detaylı😍 Ne almışlar ne hediyeis resim at diycem ama🤐🤦
Cgdm_018 16+5 ten selamlar bolca yiyerek gittiğim çikolatalar sayesinde cinsiyetimiz %100 kız 😄hilal geliyoor