muhendisanne1 Deletedmom021 😅😅😅 yenilerini görürsek tekrar alırız bence az zaman kalması daha iyi 😂 detaylı diye söylemedi bana doktorum ama 3 hafta sonra gidicem herhalde direk detaylıya alır diye tahmin ediyorum
Deletedmom021 muhendisanne1 hadi hayırlısı canım ❤️ benim haftaya cuma detaylı var bayramdan hemen sonra🥰
Tontinimontin muhendisanne1 aaa tamam canım bi bakayım popodan kilo almadığım sürece sıkıntı olmaz o zaman😂
Arelinannesi4549 Deletedmom021 bende 16+1 oğlumuz olcağını öğrendik fakat oğluma henüz hiçbirşey alamadık virüsten dolayı haziranda başlamayı düşünüyorum bende🥰
Arelinannesi4549 Deletedmom021 canım ben kendi sayfamdan bakabilirim istersen %80 kime baktıysam doğru çıktı kendiminde erkek çıktı oğlum olcak
Elifozmen33 Tontinimontin bana da kuzenim verdi bir tane malum korona disari çıkamarim bir sey alamadim
muhendisanne1 bns benim çevredekilerin hepsi arkadaşlarım ben dahil erkek hiç kız bebişi olacakla karşılaşmadım 😅 yorumlarda var ama 🥰
Naylonbranda Hatta bu sene kız senesi diyenler vardı,bide Ekim’de hamile kalanlar erkek.ekimde doğum yapacaklar kız diyenlerin yorumlari bı hayli coktu
Mbiristif Bu post çok güzel olmuş valla bızde kemık yapısına göre kız dedı doktorumuz bugün 16+1 deyız ıstanbulda yaşıyoruz hıc bırsey almadım suanda hep almak ıstıyorum ama annem acele etme dıyo 🙄🙄☺️☺️Bayramdan sonra tekrar gıdıcez doktora bakalım
muhendisanne1 Mbiristif kemik yapısına göre 12+1 de kız demişti doktorum , 17+1 de ise kesin olarak erkek dedi o yüzden emin olma canım 😅
Deletedmom021 Arelinannesi4549 ya gerçekte baska kimlikte baska dogum tarihim🙄son adet tarihimide baz almıyor dr 1 hafta ileriden sayıyor hangisini yazayim