Tontinimontin Deletedmom021 aaa neden geçmiş olsun canım, ben sahuru bekliyorum doktor oruç için hiçbir şey demedi tuttum dedim gayet sağlıklı maşallah dedi🙊🙊
Deletedmom021 Tontinimontin migren var kuzum çatlıyor başım Allah kabul etsin insaah ben tutmuyorum ilk defa aksatıyorum😫
Tontinimontin Deletedmom021 gebelik migreni diye bir şey de var 😔 evde at kestanesi kremi varsa ondan sür canım iyi geliyor
Deletedmom021 Tontinimontin ay normalde de var zaten migrenim hamilelikte arttı var anam var ama hicbirsey fayda etmiyor😬
Tontinimontin Deletedmom021 evet hamilelikte artarmış onu duydum biliyor musun bazı kadınlar da sadece hamilelikte belli olurmuş 😔 annem de de var anlayabiliyorum bol su iç
Deletedmom021 Tontinimontin hadi ya😢vallaha biraz iyiyim eşim sağ olsun masaj falan yaptı bide parol içtim uyuyunca geçmiş 🤕
Deletedmom021 glsnchll kuzum tam bilmiyroum cuma belli olur insallah 18+1 olmama ragmen 12 de kız 17 de erkek dedi ama kesin degil dedi cumaya artık 😚😢😢
Deletedmom021 Aknkbr benimde işte baş ağrısı bel ağrısı 🙄burun tıkanıklığı sancı vs vs vs vs ama iyiyim😂
Deletedmom021 Polly91 hadi ya😑en nefret ettigim şey bulantı zaten napim nasıl içeyim tok içsem nasıl olur daha içmedim korkudan 🙈😅