yumukeller [bilinmeyen] bende 18+1im 😊 ama hala haraket yok kızımda. Ve önceden az olan bulantılarım 2gundur aşırı arttı sizde de varmı böyle bişey
Blackpink 19+2 kizimiz olucak inşallah 🤗 detayli doppler yaptirmami onerdi ozeldeki dr ve anasagliktaki ebe. Devlette yaptiran var mi ? Cok pahali her yer 😯
Blackpink 19+2 kizimiz olucak inşallah 🤗 detayli doppler yaptirmami onerdi ozeldeki dr ve anasagliktaki ebe. Devlette yaptiran var mi ? Cok pahali her yer 😯
Esila1716 [bilinmeyen] bence yenidogan çok fazla almayın cünkü cok çabuk gelişiyolar dar oluyor hatta alırken hepsini patikli almayın birazınıda normal alınki boyu cabuk uzuyo kasıyor cocugu ikinciye hamile olaraktan deneyimleri den 😀
Esila1716 [bilinmeyen] bence yenidogan çok fazla almayın cünkü cok çabuk gelişiyolar dar oluyor hatta alırken hepsini patikli almayın birazınıda normal alınki boyu cabuk uzuyo kasıyor cocugu ikinciye hamile olaraktan deneyimleri den 😀
yumukeller [bilinmeyen] bide bişey daha soracağım bebek hareketini elinizle dokununcami hissettiniz yoksa hissedilebiliyormu dokunmadan da. Doktorum 21. Haftaya kadar hissedilebiliyor dedi ama ben heyecan ve korku yaptım biraz
gozdesh yumukeller kusura bakma bildirim gelmediği için yeni gördüm. Ben ilk 18. haftamda hissettim ilk önce gaz sandım ala aralıklı zamanlarla aynı yerde hep hissedince tekme olduğunu anladım. Dışardan bakınca çok çok az olsa da görülüyodu. Şuan 19+3 üm ve daha şiddetli hissediyorum. yumukeller
yumukeller [bilinmeyen] bide bişey daha soracağım bebek hareketini elinizle dokununcami hissettiniz yoksa hissedilebiliyormu dokunmadan da. Doktorum 21. Haftaya kadar hissedilebiliyor dedi ama ben heyecan ve korku yaptım biraz
cagla24 Deletedmom021 bir şey soracağım ya günümüz aynı ya seninle bebeğin hareketlerini hissediyor musun
nursentlk Seah niye ki ne var ki detaylı da zaten doktor sürekli bakıyor Allah’ın izniyle bişey olmaz
Seah nursentlk inşallah olmaz burda açılan bazı potlardan etkilendim galiba herşey iyiydi detaylıda sıkıntı çıktı filan Allah korusun inşallah olmaz sıkıntı