Deletedmom021 Yasemiinn evet aslında evlenir evlenmez hamile kalabilseydim bu ikinci olurdu 😂18 de evlendim
Tontinimontin Mervenur_kcbs sen benden 10 gün büyüksün 🙊🙊🙊 doğum tarihi için bi şey söyledi mi doktor
Zeynepli1234 Deletedmom021 Eylül annelerinede giriyorum Ekim annelerinede öyle bir denk geldiki eylülün son iki günü ya da Ekim’in ilk iki günü gelecek bakalım Eylül annesi mi Ekim annesi mi olacağım 😂😂😂
Deletedmom021 Mervenur_kcbs sildilermi o postu admin postunu yorum yaptım bi baktım silinmiş bulamıyorum 🙄
Deletedmom021 @[silindi] canım neden hesabini silmek istiyorsun sahura kalkamadim diyen kisisin demi sen😚
Elifdoan [bilinmeyen] ay valla her aklıma geldikçe bulantili geçen hamilelere dua ediyorum kuzum inşallah bir gün sende böyle mutlulukla uyan inşallah 😍
Elifdoan [bilinmeyen] ay valla her aklıma geldikçe bulantili geçen hamilelere dua ediyorum kuzum inşallah bir gün sende böyle mutlulukla uyan inşallah 😍
Elifdoan [bilinmeyen] inşallah canım her günümü düşündükçe dua ediyorum böyle bulantili hamislere Allah yardımcın olsun inşallah böyle mutlu bir güne sende uyan ❣️
Elifdoan [bilinmeyen] inşallah canım her günümü düşündükçe dua ediyorum böyle bulantili hamislere Allah yardımcın olsun inşallah böyle mutlu bir güne sende uyan ❣️