Mervenur_kcbs Deletedmom021 kuzu buldum orayada atıyorlar 15 Mayıs katolağı 13 Mayıs’a çekildi etiletlicem seni
Gizemito Deletedmom021 Canım bende de olmuştu geçen hafta korkmuştum ama aralıklarla oldu bir iki defa mesela korkma ama bir şey yoktur inşallah kanama falan olmadığı sürece 🤗 Bende çok ayakta durursam bel ağrısı yaşıyorum mesela 😟
Sumru Deletedmom021 az önce öyle bir post açtım 😂 çok geçmiş olsun öncelikle bende de oluyor arada sırada çok nadir ve kısa sürüyor bir kaç dk sonra ağrı bitiyor normal diyorlar ama.. sizin çok mu uzun sürüyor ağrı
Deletedmom021 Sumru bazen ara sıra oluyor ama bugün çok fazla 😔halada var yatakta yatıyorum kasıklarım çok ağrıyor bebek solumda solumda çok ağrıyor
Deletedmom021 Sumru yok kanamam ama arada sancım cok oluyir bazende bugün ki gibi uzun sürüyor haftaya gidince sorayım o zaman çok teşekkür ederim 🌺☺️☺️
Sumru Deletedmom021 sor sor canım kimisi bebek yerleştiği için diyor kimisi rahim büyüdüğü için diyor kötü birşey yoktur inşallah bütün anne adayları yaşıyordur bu durumu.. birde benim Normal adet tarihim acaba o yüzden mi diye düşünüyorum sen en son ne zaman hastalanmıştın
Deletedmom021 Gizemito bel ağrısı bende de var dün sağlık ocağına gittim bel ağrım var dedim hamileikle alakası yok dedi 🙄ilgisiz bi hemşireydi adet sancım var demeti unuttum🤨
Rumit Arkadaşlar ben de18+5 oldum. Geçen hafta öğrendim erkek olacağını. Hala hareketlerini hissedemedim. Benim gibi bu zamana gelip hissedemeyen var mı? İlk bebeğim ve pek zayıf sayılmam
Damlaa35 Rumit bizde 18+6 yız ben de hissedemiyorum. Cinsiyeti kız. Hissedemedikçe de korkuyorum Bi sorun mu var diye:(