Tesyes Mervenur_kcbs evet geldim simdi cekim yapildi ama bir olcum daha var bekliyoruz. Iyiydi gercekten 👍🏼
L_yla123 Bezmi alemde doğum düşünen varmı varsa nasıl iyilermi doğum fiyatlarından haberiniz varmı bilgilendirirseniz çok sevinirim
Minikkurbagam L_yla123 canım sadece sancı odalarının ayrı olduğunu ve tek başına sancı çektiğini biliyorum
Elaasya Slm kizlar bugun detayli ultrason yapildi şükür hersey yolunda elhamdulliah darisi sizlere olsun sadece biraz kilosu fazla onun disinda bir sorun yok 💙
Yasemiinn Kızlar merhaba hepinize şimdi sırada seker yüklemesi var ne düşünüyorsunuz 25. Haftada gel dedi doktorumuz size birşey dedi mi🤗
Serpil_27 Yasemiinn dün doktora gittim 24 28 arası yaptırabilirsin dedi ben öneririm dedi ama yaptırmak istemiyorum dersen 1 hafta açlık şekerine bakalım ölçtür dedi
Lidyaa33 Yasemiinn canım 22. haftadayım ben de 2 gün önce gittim doktoruma dedi ki 4 hafta sonra gel şeker yüklemesi yapalım dedi. Ben yaptırıcam mesela. Yani dediğin tarihlerde olabilir, doktorun gel dediyse doğrudur zaten 👍🏻
Yasemiinn Lidyaa33 Evet canm 25. Hafta erken mi acaba dedim bnde birazda mi beklesem ki bnde 22 +6 dayım şuanda. Mutlaka bakılması gerekli bnce
Lidyaa33 Yasemiinn benimde 26. Haftam oluyor bence erken değildir 25 🙂 ben doktorlara güveniyorum o kadar yıl emek var sonuçta ama tabi istemeyen yaptırmaz herkesin kendi kararı 👍🏻
Lidyaa33 Serpil_27 multivitamin olarak elenatal ve kan ilacı gyno ferro sanol var benim kullandığım canım
Yasemiinn Serpil_27 ben sadece ocean mummy kullanıyorum diğerleri bulantı yaptı bırakmak zorunda kaldim
Yasemiinn Lidyaa33 ayy evet canm haklisin insan illa tedirgin oluyor ne olursa olsun her doktor farklı söylüyor ya birde insanın kafasını o karıştırıyor
Serpil_27 Lidyaa33 saol cnm her doktor farklı yazıyır bazıları hiç uygun görmüyor beslenmene bak diyor
Lidyaa33 Serpil_27 doğrudur, her doktorun görüşü farklı tabi canım 😊 ben kullanıyorum önerildiği için 🥰