Sumru Deletedmom021 öyle bir risk görmüş olsaydı Allah korusun erken doğum riskin var dikkat et vs.. derdi olabilir demezdi canım içini rahat tut lütfen
Deletedmom021 Eceunverkanra canim beni takip eden dr devlette sadece detayliya özele gittik ve bana devlete git tahlil yaptır dedi ilgilenmedi benimle sadece bebeğe baktı bu aralar gidicem devlete tahlil yaptricam😢
Eceunverkanra Deletedmom021 Canım senin gittigin dr bi garipmis. Zaten riskli bi durum olsa perinatologlar bakiyor, kendi doktorun da sana bi perinatolog onerecek ki. Valla detayliya gittigin doktorda bi acaiplik var bence o yuzden sen canını sıkma bence
Baharozge cagla24 ya ben kötülenince bekledi falan bi de bütün organları her şeyini inceliyor tek tek Oyüzden baya uzun sürdü aldığı para da helal olsun 🤗
Baharozge Minikkurbagam inşallah darısı sizlere olsun üstünüzden büyük bi yük kalkıo detaylıdan sonra çok şükür 🤲🤗
cagla24 Deletedmom021 aman canım git kontrollerini yaptır ihmale gelmez inşallah erken doğum falan değildir enfeksiyonsa ilaçla tedavi olursun da
cagla24 Deletedmom021 detaylıca rahim ağzı uzunluğuna bakıyorlarmış sorun olsa doktorum söylerdi diye düşünüyorum
Deletedmom021 cagla24 bilmemki baktı herşey normal dedi ama devlete git tahlili yaptır erken dogum riskin olabilir dedi persemebeye gidicem bakalım
Baharozge https://hizliresim.com/XEOOXZ Bu da oğluşun resmî cd den çektim 👶🏼🥰 bu arada kızlar aşı da oldum şuan pek ağrım yok ama olur dedi yarın falan inşallah çok olmaz 🤲❤️
Eceunverkanra Baharozge Maşallah ya tipe bak 😍 Detaylidan sonra saglik ocagina gidip mi oldun canim? Belli bi saati var mi bu saatte gelemezsin olmaz ya da sabah erken gelmen lazim diye bir sey?
Baharozge Eceunverkanra Yaaa yerim o tipi 🥰yok canım her zaman gelip yaptırabilirsin demişti sağlık ocağı özelden çıkıp sağlık ocağına gittik hemen yaptılar zaten
Eceunverkanra Baharozge Benim detaylım 1’de ben de donuste gidem de yaptirayim bari. Senin kacinci haftandi kuzum bugun?
Seymass Baharozge merhaba bişey sormak istiyorum , ayrıntılı usg yi karından mı yapıyorlar yoksa vajinal usg mi yapıyorlar
Baharozge Eceunverkanra aynen çıkışta yaptır orda da yapıolardır yani her saat inşallah 21+1 di canım
Eceunverkanra Baharozge İnsallah canım en kotu bi kac gun sonra gider yaptiririm detaylidan sonra. Ben de 21+1 de gidicem inşallah
Rabiasare cagla24 çok güzel gidiyo maşallah bizimki gayet normal bebiş biraz önden gidiyo bizde bi kızım var hsyırlısıyla bi kızımız daha olucak 🥰