Eceunverkanra Baharozge Alaz istiyorum ben canım esimi de ikna edebilirsem :) Baska da isim bakmiyorum su anlık
Eceunverkanra cagla24 Dogumdan sonra veririz bence ben oyle dusunuyorum:) eger cok asiri kilo almazsak. Yani ben toplamda 15 kiloyla bitirebilecegimi dusunuyorum ( bitiremedi) 😂😂
cagla24 Eceunverkanra bende kendime sınır koydum en fazla 14 kilo alıyım bu da doğuma 64 kilo ile gitmek olur ama bir de düşünsene 70 kilo gidiyorum vay halimee 😂
Eceunverkanra Baharozge Hımm doğru kız için sanki çok daha fazla alternatif isim varmis gibi geliyor :) ben kiz olsaydi Yaz koyacaktim :) Belki Allah nasip ederse 2.si olursa oda kiz olursa koyarim☺️
cagla24 Baharozge kız olursa badeyi bende beğeniyordum ama içki anlamı aslında bildiğimiz içki değilmiş farklı bir anlamı vardı unuttum şimdi bence iyice araştırın çok güzel isim bade
Marayy cagla24 çok kafanı bulandırma araştır hangisi senin icin daha kullanışlı olursa onu al ben park beşikleri hiç sevemedim ikeanınkileri hep daha güzel geldi gayette büyük digerlerine göre
cagla24 Marayy ya ben hem ikeanınkilerden hemde park beşik alıyım diyorum ayriyetten anne yanı almam odasına geçene kadar bizimle park beşikte yatar dedim ama işte araştırma sürecindeyim şu an sadece
Svr Eceunverkanra aynen öyle ☺️ Bende istanbulda Pendik’te büyüdüm evlenince eşimin işi sebebiyle geldim ama alışamadım hala😏
Deletedmom021 Eceunverkanra bende iyiyim😊yani boya yapıyoruz bi tuaf oldum boya kokusununa ama iyiyim😂
Eceunverkanra Deletedmom021 Cok fazla da maruz birakma kendini boyaya canim, evi havalandır mutlaka ve kendin de surekli hava al. Yani bebege fln bi zarari olmasindan cok bas agrisi fln yapar
cagla24 Deletedmom021 12 haziran kuzum daha çoook var bekliyorum bende heyecanla Ama senin az kaldı 1 haziran dimi senden güzel haberlerini bekliyorum artık bilgilendirirsin bizi de :)
Eceunverkanra cagla24 Bizim detayli randevularida ayni gun kiz yok artik😂😂 saati kac oda ayni olmasin:))