Eceunverkanra cagla24 Valla olaydi da yengec burcunu tasimasaydim😂😂 yani hem cok seviyorum hem bazen nefret ediyorum. Bu kadar duygusallik bu kadar hassaslik cok zor cok. Bu arada sinirda doganlarda burclarda kaymalar cok normal canim sen de 1 gunle aslansin o yuzden tam aslan olamamissin iste muhtemelen
cagla24 Eceunverkanra evet canım aslan 23 ’le başlıyor ben 24 doğumluyum sınırda olduğum için kaymış oluyor 1 önceki burca işte 🤷♀️ aşırı hassas ve kırılgan olmak bu hayat için çok zorr 😂
Beyis Minikkurbagam merhaba canım bende korktum burda yazılanlardan doktora sordum geçen olmayabilirsin steril malzemeler kullanıyoruz bir sıkıntı olmaz aşı olmayan çok hasta var dedi zaten ben hareketleride daha tam hissedemiyorum vazgeçtim aşı olmaktan inşallah bişey olmaz
Minikkurbagam Beyis canım doktor steril malzeme kullansada bu süreçte başa ne geleceğini bilmiyoruz malesef. İnşallah birşey olmaz, bende akşamları uzanırken falan hissediyorum hareketlerini genelde ama bakalım ya korku başka oluyo işte
Yeloturko Eceunverkanra valla canım ben 19da oldum ilk dozu bana hareketlerini net hissedince gel demişti ebe sonra gittim kalp atışını dinledi sonra aşıyı vurdu 🤷♀️
Eceunverkanra Yeloturko Hii valla ben 21den sonra gidicem sanırım su anda da hissediyorum hareketlerini ama olsun detaylidan sonra olcam sanirim:) bi de doktoruma sorayim o ne diyecek
cagla24 Marayy odayı nasıl düşünüyorsunuz ya büyüyen beşik takım gibi mi yoksa montessori tarzı falan mı benim kafam çok karışık bu konuda
Lidyaa33 Kızlar dün tetanoz aşısına gittiğimde kan da vermiştim kansızlık çıkmış dahiliyeye gitmemi söylediler. Çokta sağlıklı beslenmeye çalışıyorum kan ilacımı hiç aksatmıyorum aslında ama yine de çıkmış. Kansızlık yaşayan var mı başka
Eceunverkanra Lidyaa33 Benim doktorum degerlerin su an icin iyi ama sonra cok hizli bir sekilde tukenecek o yuzden takviyeye baslayalim demisti. Yani beslenmeyle cok alakali oldugunu dusunmuyorum cunku yedigimiz seylerin icinde bi suru vitamin mineral var ama kan arttirici ozelligi olan cok az gida var. O yuzden canini sikma kisa surede kan ilaciyla toparlarsin
Minikkurbagam Lidyaa33 bende de kansızlık çıktı ilacı sabah akşama çevirdi doktorum. Dahiliyeye yönlendirmedi 🙄 eğer kansızlık artar ilaç etki etmezse iğne veririm demişti
Lidyaa33 Eceunverkanra işte dahiliyeye gidip kan ilacı takviyesi yaptırıcam sanırım, şimdilik kan ilacını günde iki tane al dediler. Bir an canım sıkıldı kansızlık var deyince 😕
Minikkurbagam Eceunverkanra canım sen gün içinde de sürekli hissediyor musun 🙄 ben otururken uzanırken rahat pozisyonda hissediyorum sadece 🤧
Eceunverkanra Lidyaa33 Aslinda kadin dogum doktorun da yazar sana ilac hatta daha iyi olur bence dahiliyeciden bence once kendi doktoruna git o yonlendirirse dahiliyeye gidersin
Minikkurbagam cagla24 bende normal doğum düşünüyorum inşallah bir aksilik olmaz da öyle olur. ( Bu arada doğumdan korkuyorum 🙄🤦 doğumdan ziyade dikişten korkuyorum) Tahmini doğum 15 Ekim 🙈😂😂😂 14 Ekim evlilik yıldönümümüz Asya hanım ı o gün gelmesi için ikna etmem gerekiyor 😂😂
cagla24 Minikkurbagam aa 1 güncük var aramızda hadi hayırlısı Bol bol konuş bebişinle 14 ünde gel annem de bende 17 si istiyorum sebepsiz 😅
Lidyaa33 Minikkurbagam bana da sabah akşam dediler artık canım ama bir de dahiliyeye git dediler, önce bi kendi doktoruma görüneyim öyle gidiyim olmazsa
Eceunverkanra Minikkurbagam Ben yavas yavas otururken de hissetmeye basladım hatta birkac kez ayakta da hissettim yatinca en cok hissediyorum tabi ki. Ama gun icinde de epey kiprasiyor gibi sanki
cagla24 Eceunverkanra sezaryenden bende korkuyorum canım bide spinal olunca daha korkunç geliyo bıçak sesleri çekiştirme vs dikişlerden de çok korkarım zaten en iyisi normal ki inşallah normal gelir bizimkilerde :)
Eceunverkanra cagla24 Valla sezaryana mecbur kalirsam yine spinal tercih ederim cunku bebegin genel anestezi almasi iyi bir sey degil, insallah normal normal gelirler valla 🥰
cagla24 Eceunverkanra kesinlikle o an’a şahit olmakta ayrı güzel sezaryende tabi gönlümüz normalden yana hadi hayırlısı :)