Sumru Yasemiinn yok canım hemşire aşı hakkında bilgilendirdiği senin benim bildiğimiz şeyleri söyledi akşam ağırabilir buz koyarsın üstüne dedi.. o an ağrı falan olmadı ama şuan hafiften başladı :) hepimize geçmiş olsun
Yasemiinn Sumru gelmiş geçmiş olsun hepimize canm 29 haziranda 2. Dozu olacak mis banada aynı şeyleri söyledi buz koy ateşin çıkabilir belki korma dedi
cagla24 Yasemiinn 4 hafta sonra dedi banada baktım takvimden 26 haziran oluyor ama gününü tarih yaklaşınca belirleriz heralde
cagla24 Yasemiinn akşam dinlenirken hissederiz inşallah yemek falan yiyince hareket ediyorlar ya akşamı bekliyorum bakalım
Baharozge Biz de şuan 20+5 haftalığız 1 haziranda ilk detaylıya ordan da aşıya gitçez inşallah her şey yolunda gider 🤗🤲
May18 Deletedmom021 kızlar ya sizde de karın agrısı kasık agrısı gıbı bseyler yasıyor mısınz gerilme mı gaz mı kas cekmesı mı garip kalkarken bsey zorluo benı ozellıkle sol kasıgım tarafmdan var mı ben gıbı olan 🤦♀️
Deletedmom021 May18 arada adet sancısı oluyor bide bel ağrım var nerdeyse hergün belim ağrıyor kalkamıyorum zaten zor kalkıyorum 🤦
May18 Yasemiinn valla ne agrısı anlamadım rahim mı buyuyokaslar mı gerilio gaz mı sıkıstı umarım kotu bsey yoktur otururken ıyı de hareket edince can yakıo
Eceunverkanra Ya benim de tetanoz asisi yaklasti ama ben korkuyorum sanirim:/ Hareketleri azalirsa diye, zaten su an cok net hissetmiom her zaman 21+1 de 12 Haziran’da detaylim var ondan sonra olsam gec mi olur acaba ya?
May18 Eceunverkanra valla bnmde korkum var ya hıc olmak ıstemıom ıgneyı of bnde 22. Haftada doktura gıdıcem sorcam hrlde gec olmaz senın de olmaz hrlde ben 20.gaftada gıttım ayrıntılıya
cagla24 Eceunverkanra bence detaylıdan önce git benimde detaylıya 2 haftam var o zamana kadar hareketleri eski haline döner diye düşünüyorum biz seninle aşı konusu konuşmuştuk hatırlarsan bende bugün gittim korka korka yaptırdım hareketlerini takip etmeye çalışıyorum ama bende çok net hissedemiyorum
Yasemiinn May18 benim de akşam yatınca oluyor canm gaz sancisiymis çok oluyor kaşık ağrısı da büyüdüğü için oluyormuş
May18 Deletedmom021 sende bel bende kasık agrısı yandık ya daha smdıden boyle ise 30lu haftalar nasıl olur ki
Deletedmom021 May18 valla bilmiyorum herkes erken diyo bu ne bel ağrısı diyor ama çok kötüyüm 😭 belim çok ağrıyor