Tontinimontin Sumru ayy inşallah 🙏🙏🙏 aslında benim hiç heyecanım yok sadece bebişi görcem diye heyecanlıyım, 2li de çok heyecanlı ve tedirgindim çocukta hissetmiş herhalde hiç kımıldamadı bile ondan bu sefee rahat gitmek istiyorum onu da strese sokmak istemiyorum
Sumru Tontinimontin bende kızımı biraz da olsa net göreceğim diye heyecanlı ve bir o kadar tedirginim :) benimki de her ultrasonda uyuyor :D detaylıya gittiğimde çikolataları gömcemm :D
Tontinimontin Sumru ben bi o gün yememiştim herhalde küstü 😂 benimki de kız ipek olacak ismi inşallah 🤭🤗 bugün sağlık ocağına gitmiştim orada gördüm makineden çok anlamasam da parmakları oynuyordu pıtır pıtır
Sumru Tontinimontin oy maşallahhhh ya rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.. küstürme annesi sende tatlı şeyler ye vişne suyu ve çikolata yazmışlardı postlarda deneyelim bakalım :D
Ceren00 Arkadaşlar bu detaylı ultrason kesinlikle yapılmalı yani ne için yapılıyor acaba yaptırmayan var mi ?
Tontinimontin Sumru amin kuzum inşallah Allah sağlıkla hepimize kucaklarımıza almayı nasip etsin 🙏🙏 viine suyunu bilmiyordum bunu da öğrendiğim iyi oldu teşekkür ederim 🤗
Sumru Tontinimontin az kaldı inşallah güzel sonuçlar alır gülerek çıkarız o kapıdan yasakların kalkmasına da ayrı sevindim şükürler olsun, burada o kadar anne adayları vardı doğuma ailem gelemicem vs.. diyen iyi oldu
Tontinimontin Sumru bende annemin yanına gidicem inşallah 🙏 🙏 ondan mutluyum, ay amin haber verelim yine birbirimize
Sumru Tontinimontin bende bursaya gideceğim :) eşimin ailesi ve benim ailem bursadalar doğumumu orada gerçekleştireceğim inşallah tamam canım haber veririm
Sumru Tontinimontin bursadaydık, eşimin işinden dolayı istanbula geldik ama aileler bursada :) sen nerden