Hulya1212 ifotum123 cnm benımse ıkı kızım var dün dr kız olduğunu söyledı bende cok ıstıyorum rabbım hayırlı bı erkek evlat vermesını ınsallah bızımde şu kız dıyıp erkek doğanlardan olur tabı öncelıkle sağlıklı olmaları 🤲🏻
Eceunverkanra Sumru Bana saglik ocaginda 20.haftada herhangi bir gun gel demislerdi su an 19 haftaligim haftaya olmam lazım. 20.haftadan sonra yapiyolar diye biliyorum seni yonlendirmediler mi saglik ocagindan?
Tontinimontin Sumru 20.haftada yaptırcam bugündü randevum gidince 20de yapalım dedi 19una girdim bugün
ags Sumru ben dün oldum 20+2 de olmuş oldum. Bir dozumuz daha varmış. Çok şükür herhangi bir sıkıntı olmadı. Aynı gün azıcık kolda yanma yapıyor ama çok da büyütecek bir şey değil 😊
Sumru Eceunverkanra sağlık ocağı beni 18 haftalıkken aradı 20.haftadadan sonra yapılması gerekiyor doktoruna sor ona göre yapalım dedi.. bende 20+3 haftalığım doktoruma sordum haftama uygun olduğunu söyledi yarın gidip olacağımm inşallah
Lidyaa33 Kızlar beni de aradılar sağlık ocağından tetanoz aşısı için. Hem kan tahlili hem de idrar tahlili yapılacakmış. Yarın gideceğim fakat sormayı unutmuşum aç mı gideceğiz 😶gidenler bilgilendirebilir mi?
Sumru Lidyaa33 tetanoz için aç tok farketmiyor ben hemşireye sordum.. ama kan vereceksen aynı gün aç gitmen gerek kanı aç karnına alıyorlar çünkü
ags Sumru merhaba. Jokerin sitesinden yaptığınız alışveriş kaç gün sonra kargolandı acaba? Ben de hastane çıkışı aldım fakat 8 gündür kargolanmadı. 🤷🏻♀️
Sumru ags canım uzun sürdü hatta ben gidip mağazasına dahiii sordum koronadan dolayı gecikme olabilir dedi yaklaşık 3-3.5 haftaya elimde oldu ve çok memnun kaldım çok güzellerdi ☺️☺️☺️
ags Sumru içim rahatladı acaba siparişte mi bir sorun oldu diye düşündüm müşteri hizmetlerine ulaşmak da mesele🤷🏻♀️😊 hangi üründen aldınız acaba? Andy wawa nın hastane çıkışını almıştım ben de çok teşekkür ederim yanıtladığınız için😊
Lidyaa33 Sumru teşekkür ederim 🥰 bir de bende andy wawa hastane çıkışı düşünüyorum nasıllar güzeller mi memnun kaldın mı canım 🐣
Sumru ags yok yok merak etmeyin elinize biraz geç ulaşacak memnun kalırsınız inş ben çok memnun kaldım eksiksiz şekilde elime ulaştı bende Andy wawa kız bebek 5 Li hastane çıkışı ve Pufi puf kız bebek kapüşonlu hırka almıştım canım 😍😍😍
ags Sumru yok çok şükür azalmadı. Hatta çıkar çıkmaz yemek yedim, ufak tefek tatlı yedim kontrol edeyim diye. Yemekten 1 saat sonra falan kımıldamaya başladı. Gün içinde de sorun olmadı rutin hareketlerine devam etti elhamdulillah
Sumru ags çok şükür çünkü yarın aşıya gideceğim 3 haziranda detaylım var o zamana kadar hareketlenir mi diye düşündüm 😂
Sumru Lidyaa33 evet canım ben çok beğendim eşimde öyle.. tavsiye edebilirim eksiksiz geldi ürünler ❤️❤️😍😍😍
ags Sumru aminn🙏🏻 Yalnız benim ürünü az evvel sizinle konuştuktan sonra iptal ettiler🤷🏻♀️🤣 online ile alamayacağım sanırım en iyisi gidip almak🤷🏻♀️