Btlmstfa merhaba postunuzu yeni gördüm ama yazayım dedim. 36+4 üm bundan iki hafta önce dayanılmaz bir sırt ağrısı ben de çektim. Bir akşam başladı sabaha kadar uyutmadı. Bununla birlikte titreme bile vardı vucudumda hatta korktum korona mı oldum ya da doğuruyo muyum diye. Hayatımda böyle sırt kaburga agrısı çekmemiştim. Ertesi gün eşim viks aldı saatlerce masaj yaptı sıcak su torbaları vs ama yol geçmiyo. Hafifliyo bidaha şiddetleniyodu. Sonra anneciğimi aradım canım annem. Ona söyledim. O da dediki gazdır:) yok artık dedim saçma yani gaz ne bilmiyor muyum bu gaz değil dedim. Kola içtin mi dedi:)) içmiştim.. Hamilelikte gaz farklı olur ben çok çekmiştim dedi gaz o dedi. Vee dediği gibi çıktı. Tuvalete çıkınca tüm kemiklerim yumuşadı😂 şimdi enn korktuğum şey o. Ve inanılmaz gazlıyım. Hatta akşama kadar iyiyim akşam böylr karnım taş gibi oluyor ben yorulduğum için sanıyordum ama çözemiyordum bebek toplanıyomuş gibi hissediyordum. Sancı zannediyordum. Sonra dedim acaba bu da mı gaaz🙈 ve rezene-papatya karışık çay içmeye başladım. Kayısı yemeye başladım. Evet o da gazmış😂 ben doğuruyorum sanıyodum halbuki😁