Cicilibicili ben size ikizle ilgili sorduğunuzda da yazmıştım belki hatırlarsınız. Benim de sizinle durumum benzer şekildeydi☺️ Bir kürtaj ve bir kimyasalım vardı. Üstelik kürtaj çok yakın bir zamandaydı. 4. Yıldan sonra insan daha bir korkuyor, hoş ilk gün de aynı heyecan korku oluyor. Neyse uzatmayayım. En son ölçtürdüğümde 2bindi birkaç gün sonra gittiğimde en az 10 bini geçmesi gerekiyordu. Kese göründü ama minnacık. Üstelik birkaç gün de gerideydi. Hatta vajinal ultrason ile baktık ama enteresan şekilde orada çok daha küçük göründü. Ve sonraki kontrolde tek bir kese vardı ve kalp atışı da göründü. Eğer olacağı varsa olur. Kendinizi strese sokmayın lütfen. Bu size daha çol zarar verir. Rabbime emanet edin beklemekten başka çok da çare yok🤷🏻♀️ Zaten sağlıkla devam edecekse o sizi asla bırakmaz☺️ Endişelenmeyin. Zor biliyorum ama en güzeli olumsuzlukları sakinlikle karşılamak ve sakin kalmak. Güzel haberi almanızı dilerim🌿küçük de olsa kese görünmüşse umutlu bekleyiz başlamış demektir☺️ Hoşça kalın.