Greyy90 filizzzz bende takip ediyorum o sayfayı güzel ürünler var ama alışveriş yapmadım hiç alıp memnun kalan çok bekleyim bnde burda
elifalperr filizzzz kızlar bi takım aldım ben orda kirazlı bi takım var çok cici çok güzel geldi gelmesi uzun da sürmedi ama diğer ürünleri nasıldır bilemedim 🤷🏼♀️
fosforlukalem filizzzz Kirazlı takımdan almıştım ben de. Çıtçıtlı badi e bebekte satılan hello baby’lerden. Şortu hayal ettiğim gibi öyle yumuşak bi kumaş değil. Onun dışında renk mendilleri var. Eğer onlarla yıkarsanız renkler karışmaz
Siibeell elifalperr bayılıyorum o kirazlı takıma en kısa sürede bende vericem sipariş güzel günlerde kullanın 🥰
elifalperr filizzzz ay hiç onunla alakalı bişe bilmiyorum benim bebişim erkek o takımı gördüm bayıldım arkadaşımın kızına hediye aldım ama kullanımı yıkanması konusunda hiç bilmiyorum aklıma gelmedi 🤭
filizzzz elifalperr sayfada krazları suya degdirmeden elde yıkayım boyası cıkıyo yazıyo o acıdan emin olamadım bende
ozgeoz26 Merhaba ben kendi kızıma mickey mousela takımdan aldım arkadaşımın kızınada kirazlı takımdan ikimizde çok beğendik https://imgyukle.com/i/rBboz0 https://imgyukle.com/i/rBbkaY
filizzzz ozgeoz26 güle güle kullanın uzun corapta 0-3 yaş yazıyor onu anlayamadım 3 aylık bebeğe büyük olmaz mı sizin cocugunuz ne kadarlık
ozgeoz26 filizzzz ayına göre seçim yapabiliyorsun 0-3 3-6 6-9 vardı benim kızım daha doğmadı 24 haftalık hamileyim 3-6 ay almıştım foto çekmek için
filizzzz ozgeoz26 coraplarda ay secimleri bulamadımda ben sadece 0-3 yaş yazıyordu bende 34 haftalıgım kurban bayramı için almak istiyorm☺️
filizzzz fosforlukalem ben düz cıtcıtlı badi cok almıstım oyuzden sadece sort bandana ve corap almak istiyorum sort ve bandana takımında 0-2 yaş arası standart yazıyo beden konusunda emin olmadn daha 34 haftalıgım
Siibeell RuzgarsMommy yaaa iyiyim emin olamadım ben takip ettimde resim degişmiş isim degişmiş şimdi yanlıs birine yazmayım diye yazmadım bi kaç yorumunu gördümde 🤗 altında yorum yapan bi filizzz daha var bak acaba omu dedim bilemedim 🙈 sen napıyosun nasıl gidiyo 🥰
ozgeoz26 filizzzz çoraplarda yaş yok evet hiç tecrübem olmadığı içinde bilemiyorum kaç aylık çorabı olabileceğini ama instagram dmden yazarsanız cevap verirler bende yazmıştım dönmüşlerdi hemen