Askim Tugba_23 Cnm özel iyi bir hekime gitsen, yani sonucta almak istiyorlarsa denemekte fayada var, ise yaramazsa gene alirlar, ama bilemezsin bazen hic unmadigin sey oluyor. Ben olsam denerdim.
Anne-olmak2 [bilinmeyen] [bilinmeyen] merhaba ben doktora gitmiştim yazmayı unutmuşum bebeğim çok şükür iyi bi sorun yok suyunda gelişiminde iyi dedi doktor gelen su suyun olamaz dedi o öyle bilet değil az az gelmez boşalır gibi gelir dedi ama oruç tutma önermiyorum dedi 16 saat vücudun şeker almıyor şıanda bebeğin beyni gelişiyor tasfiye etmiyorum dedi ben oruç tutmuyorum artık bebeğim iyi şimdilik ☺️
Esratas Dilara_slm hayır benim hiçbir belirtim yoktu kontrolde bi anda bebeğin suyu alt sınırda olduğu söylendi bütün gebeliğim sorunlu geçmişti zaten bunu da öğrenince hemen havlu suyu içmeye başladım bir hafta sonra ayrıntılı ultrasona girdikçe bebeğin suyu gayet iyiydi
nil_sugra Tugba_23 canım bol su iç, havuç deveci armudu ye sürekli. Rabbim sağlıkla size bağışlasın inşallah.
Dilara_slm Seydakrb katı meyve sıkacağında sıkarak yapabilirsiniz biraz fazla havuç gidiyor ama bir bardak İçin
Dilara_slm Esratas su seviyesi 7den 9a yükseldi bu bile çok iyi bişey tabiki çok şükür ama tekrar düşme ihtimaline karşı sıkı takipteyim inşallah en azından böyle devam eder sizin tekrar düşme gibi bişey olmuş muydu yoksa yükselme evresine girince artık yükselir mi yavaş yavaş?
Esratas Dilara_slm benim yükseldikten sonra tekrar düşmedi kişiden kişiye değişen bir durum da olabilir siz yine de çok çok dikkatli olun
Dilara_slm Esratas teşekkür ederim evet çok daha dikkatliyim artık sıvı alımına da çok dikkat ediyorum 🙏