Hanımlar merhaba çok yakın bir kuzenim ark yoldaşım bebek sahibi olmak istiyordu ama bi süre olmadı eşi varikosel ameliyatı olduğu için hep içlerinde bir korku vardı ya olmazsa vs die derken hep araştırdılar Dr vs bitkisel yollar ama olmadı daha sonra bir gün bitkisel bir tarif bulduk elbette bu konuda çok şey diyen yapan muhakkak vardır ama bunun farklı olduğunu düşünüyoruz elbette herşey öncelikle Allah tan 🙏Daha sonrasında bu tarifi yapma kararı aldık ne kaybederiz ki die düşündük ama kuzenim çok umutsuzdu olmaz boşver uğraşmayalım vs diyordu ama ben inandım ve deneyelim dedim ve tarifi yaptık adet bittikten sonra bu tarifi hem eşi hem kendi sabah akşam birer kaşık yediler devamı da var ayrıntılı anlatacağım isteyene sonuç kuzenim hamile 🙏🙏🙏🙏tabiki bu durum kurban olduğum Allah tan mı yoksa tarifinde etkisi oldu mu bilmiyorum ama ne olursa olsun ben bunu paylaşacağım dedim bitkisel olduğu için bi zararı olacağını da düşünmüyorum çnkü herşey doğal oluyor birilerine faydamız olurda hayır duasını alırsak ne mutlu bize en güzel şey şu an 3 aylık hamile 🤰 darısı isteyen herkeslere olsun inş (not.bunu yediğinizde kesin olur vs demiyorum ama denemekte fayda çar kaybedecek bişey yok diyorum yarının sahibi Allah bunu unutmayalım )darısı isteyen herkeslere inşallah