Miriko A_C_04 amin inşallah tüm bebekleri sıkıntısı olan anneleri de bebeklerine kavuştursun inşallah
Ilawka SecretaryMother Allah yardimciniz olsun sag saglim kucaginiza almayi Allah nasip etsin insAllah🙏🏻Allah buyukdur insAllah her sey iyi olur Allahdan umit kesilmez🙏🏻
Miriko Aysen_12 aminnn canım aminn tüm annelerimize yardım etsin inşallah. Kuran okuyorum her gün mutlaka beni çok rahatlatıyo. İnşallah kızımı da rahatlatıyodur
Ilawka annee27 kac haftalik hamilesiniz?benimde plasentam asagi yerlesdi doktor riksli hamilelik geciriyosun diyo
annee27 Ilawka 27 haftalik oldum cnm sen Ben bol bol dinlendm.ve ayaklarimi hep daha yuksege attim artik duz yatmam yasak oldugu icinde sola yatiyorum doktorum dun gittigmde biraz yukari cikmis ddi fakat bol bol su ic plesanta kireclenmesi olabilir dedi.🙄
Dzeyy SecretaryMother bende detaylı ultrasonda rahim ağzımın açıldığını ve çocupu sadece 1 cm tuttuğunu öğrensim yıkıldım resmen dün serklaj olduk gerisini allaha bıraktık artık kimin duasının kabuk olcağı belli olmaz rabbim hepimizi bebişlerine sağlıklı sıhhatli bir şekilde kavuştursun inşallah sen mutlu olki bebişinde mutlu olsn
SecretaryMother Dzeyy Rabbim hepimizin yardımcısı olsun şu mübarek günler hürmetine evlatlarımızı bize bağışlasın inşallah
Poyrazefem Rabbim hepinize evlatlarinizi sağlıkla sıhhatle kucaginiza almayi nasip etsin insallah onlar çok güçlü merak etmeyin savaşmaya devam sonunda zafer o küçücük nedenlerin olacak
KubraSS- SecretaryMother karın çevresi 2hafta geriden geliyordu çokta kilo almıyordu canım sürekli hastahane de yattım ama şükür şimdi 7 yaşında gayet sağlıklı
KubraSS- SecretaryMother insLaah kuzum anarsin merak etme dua et annesi bebesini sağlıklı sıhhatli bı sekilde kucağına alırsın
Senemgltkn SecretaryMother Rabbim yardımcın olsun inşallah. Gönlünü ferah tut. Sağ Salim alırsın bebeğini kucağına. Sen stres yapıp onada bu stresi hissettirme. Rabbim sana bağışlasın evladını 🙏🏼🙏🏼
SecretaryMother KubraSS- dualarımda zaten canım Rabbim şu mübarek ay hürmetine sağlık sıhhat versin tün sorunlu gebelere ve bebişlerine ve tabii bize de