SecretaryMother Belki hatırlarsınız çok fazla sorularla canınızı sıkmış olabilirim hakkınızı helal edin 23. haftamızda yapılan ayrıntılı ultrasonda gelişme geriliği ve kan akımında azalma artı previa totalis teşhisleri konuldu bir sürü doktora gittim hepsi tokat gibi yüzüme bu bebek anne karnında ölür dediler her sabah acaba bugün yaşıyor mu endişesiyle uyanmak… Rabbim hiç kimseye bunu yaşatmasın her an hareket etsin diye uğraşmak 😔 inanın çok zor o günden bu yana direndi oğlum ve ben ona bi söz verdim sen beni bırakmazsan eğer annen ne olursa olsun seni bırakmıycak dedim şu an 25+5 olduk ama bu haftalar yıl gibi geldi bana inanın anlatılamaz bi durum…
Ponciginannesi_ SecretaryMother Rabbim yardımcın olsun canım benim. Sen çok güzel bir anne olacaksin ❤
Evita SecretaryMother Allah yardımcınız olsun, bişey diyemiyorum ama Allah’tan ümit kesilmez sonuçta. Hamilelik süreci çok zor, ne zaman neyle karşılacağımızı bilemiyoruz. Dualarım sizinle.
Yasemin00 SecretaryMother Ayy ne güzel allah büyük rabbimin dedigi olur tabikide ama oda eminim seni bırakmamak için cabalıyor annesi sende oda hayırlısıyla bir birinize kavusun vaktinde zamanında insallah 🤲🤲😘❤
ElifCesur Ye’se kapılma.. Rabbim sana o evladı verdiyse sağlıklı sıhhatli kucağına alacağına emin ol.. Her şeyin en doğrusunu Allah bilir. Sen Allah’a güven. O, sana evladını bağışlayacaktır. Dualarım da seni ve evladını da anacağım. ❤
Nur123455 ElifCesur SecretaryMother seni çok iyi anlıyorum bende benzeri durumları yasadim.Allahım inşallah bebeğini sana bağışlar dua edicem 🙂
AybarsMomy SecretaryMother Rabbim sana mucizesini yaşatsın doktorlar yanılmış olsun sağlıkla al evladını kucağına inşAllah🤲 ta gönülden duam sana . Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın 😢
BusraGS SecretaryMother Rabbim yardımcımız olsun inşallah benimde son 100 kaldı Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin tüm hamilelere inşallah
Gmze23 SecretaryMother gözlerimi doldurdun koca yürekli anne inşallah ikinizde iyi olacaksınız azimli ol güçlü ol hiç üzülme rabbim şu mübarek günde şifa versin size ama yinede umudunu kaybetme çok iyi gelmişsin haftana 25 dahada geleceksin inşallah canım ❤️
SecretaryMother Gmze23 Allah razı olsun canım 18. Haftaya kadar normaldi ondan sonra başladı gelişim geriliği anlamadım Rabbim inşallah derdi veren o Yüce Rabbim dermanın da verecektir
Aydan123 SecretaryMother canim benim Allah yardimci olsun inwAllah sag salamat alirsin yavrunu kucagina Allah buyuk uzme kendini 🤲
Leylacicek SecretaryMother banada previa totalis teşisi konuldu kanamam oldu 26. Haftada hastanede yattim suan 30 haftalik sadece lavaboya kalkabiliyorum sende dikkat et sakin hic bise yapma sadece yat hic bise olmaz Allah in izniyle sabredip beklicez dua et bol bol 🙏🙏 Allah kimseye korktugunu yasatmasin
SecretaryMother Leylacicek hiç kanamam olmadı doktorlar bile şaşırıyorlar buna ama gerçekten yok. Yani bi geçen hafta kahverengi lekelenme oldu doktorum kanama olmadığı sürece korkma dedi zaten düşündüğüm tek şey de evladımın sağlığı