Hayat2706 Kızlar 17+3 hamileyim bugün kontrolüm vardı çok şükür bebek iyi ama suyun biraz azalmış dedi bol sıvı tüket dedi başına böyle birsey gelen var mi 😔
Hll3840mhmt Hayat2706 başıma gelmedi çok şükür ama düzelir inş sen bol su iç hoşaf vs ye sıkıntı olmaz Allah ’ın izniyle
Pankek Hayat2706 Hem de çok önemli. Ben hep bol su içtim. 8. Aydayım ödem fazla kilo vs. Yok. Ayın ilerledikçe daha çok ihtiyaç duyacaksın. Şimdiden şişe ile gezmeye alış bence
Son12 Hayat2706 teşekkür ederim evet çok şükür bol bol su içtim litrelerce bazen 5 litreyi bile buldu havuç suyu ve armut da baya etkiliymiş👍🏼
Son12 Hayat2706 bence suyu arttırmanın tek çaresi diyebilirim 3 gün içinde ikiye katladı doktorum bile şaşırdı nasıl arttırdın diye
prettywoman İlk hamileliğimde son haftalarda başıma geldi hastanede yattım serumlar yedim havuç suyu iyi geliyor mutlaka bol bol su iç düzelir
Ssz Bol su iç bide sol tarafına yatın kanda pıhtı varmı birde tansiyon bunlar suyun azalmasını sağlıyor benimde 27 haftada suyum sınırda bebeğin kordonundan kan akımı yavaş o yüzden sizde sıkı takip edin su azalmasını bebeğin gelişimi se geri kalır