zeome hamileliğinde epılasyona giden varmı hanımlar benım doktorum gidebilrsin demişti hormonlardan dolayı sanki tüylerim iyice azıttı gitmeye karar verirdim yüzümdede artış oldu 😕
Yagmurahmet16 zeome Benim yuz bolgemde cok fena vardi 9.seansimda hamile kaldim simdi 11.haftamdayim doktoruma soracağım kontrolumde cunku yeni yeni cikmaya basladi agda veya ip kullanmak istemiyorum bayagi azalmisken
KardelenYB zeome benim doktorum yasak gidemezsin dedi nasıl izin verdi acaba doktorunuz gidilebiliyor muymuş yani şaşırdım Işın olduğu ıcın çocukta etki yapmasın diye yasak diyorlar çünkü
Yaseminatl zeome canım.ben güzellik uzmanıyım altı yıl çalıştıktan sonra hamile.kalinca bıraktım biz hamileleri kesinlikle almıyorduk zaten o cihazlarda çok radyasyon var ve arkadaşlarında dediği gibi hormonlar da değiştiği için en sağlıklısı doğumdan sonra gitmek
zeome Yagmurahmet16 özeldeki doktoruma sormuştum gidebilirsin dedi bı sorun olmaz dedi ama epılasyonun etkısı olurmu onuda düşünüyorum
Pelin5544 Hamilelikte emzrime doneminde asla onerilmiyor b3nim 3. Hamileliğim son iki bebeğim dede sordum doktor dogum sonrası dedi sizinki hakileyken nasil onerdi 😮guzellik merkezleri de kabul etkiyor hormonlardan dokayi bi faydasi olmayacagi icin bu aradao riske kimse girmez merdiven altlari alir oda guvenilir olmaz
zeome Pelin5544 kabul etmeyen güzellik merkezıne rast gelmedim şahsen doktorum kıl köküne kadar ıner daha öteye gidemez demıstı aslında kanıtlanmış bir zararıda bulunmuyor banu cıftcı doktor bile gıdılebılır demiş etkısı olur olmaz o konuda bende suphelıyım tabi boşa gitmekte ıstemem
imren91 Hamileyken epilasyon lazer önerilmiyor. Bebeğe zarar verebilir. Benim gittiğim güzellik merkezi ara ver dedi. Dikkatli olmakta fayda var
turunculuanne zeome benim evde lazer cihazım var. Hamileyken 2 kez yaptım nerdeyse 2 aydır çok rahatım doğru düzgün çıkmadı. Lazer ışınlarını kıl kökü emiyor zaten bu şekilde etki ediyor. O yüzden hatta lazerden önce kılları tıraşlıyorlar ki ışınları kıllar alıp da boşa gitmesin direk köke gitsin diye. Ben bir zararı olacağını düşünmüyorum ama yine de özel bölgeye hiç uygulamadım diğer yerlere de sık yapmamaya çalışıyorum
zeome KardelenYB kanıtlanmış bi zararı bulunmuyor demıstı gidebılırsın dedi sadece tereddüt etiğim etkısı
MinnakLiva Gidilebilir evet ama bi faydası olmuyor ki boşa para verirsiniz ben dondurdum seanslarımı, ayrıca doktorunuz nasıl gidebilirsin dedi anlamadım risk almış
KardelenYB zeome benim yüzüm çok fena çünkü bende sordum hayır dedide eğer giyilebiliyorsa tekrar konuşucam ağda veya ip mafediyorr suratımı
MinnakLiva zeome evet ben aşırı tüysüz bi insanım inan 1 cm falan tüyüm olurdu bıyığım asla çıkmazdı hayatta kaş bıyık aldığımı bilmem, vajinamda bile çok az çıkardı, gebelikte göbeğime kadar kıl çıktı şok oldum 😂😂
zeome MinnakLiva çok çabuk uzuyor alıncada agırlasınca nasıl yapıcagımı bile bilemıyorum dedim gitsem
MinnakLiva zeome bende jiletle aldım alabildiğim kadar uzanamamaya başlayınca eşime aldırıyorum artık yine jiletle venus serisi
zeome KardelenYB şahsen alıyorum tüyleri çok çabuk uzuyor agırlasınca alamıcagımı ve agdanın putur putur yapmasından dolayı gitmeyi dusunuyorum
zeome Yaseminatl hamile çalışan hanımlarda vardı ben bekarken ya bı kararsızlık içindeyım zati bi yanım git bi yanım otur aşşa dıyo
Yaseminatl zeome benim çalıştığım yerdede gebe arkadasim vardı ama çelik yelek giyiyordu seansa gireceği zaman
turunculuanne Ama herkesin kendi doktorunun tavsiyesi önemli tabi farklı görüşler var bu konuda. Çok lazım değilse risk almak istemeyebilir insanlar. Ama ben kollarıma bacaklarıma lazer yaptığım için ağda vurmak istemiyorum mesele en başa dönmesin iş diye