Deletedmom202 1,5 aylık hamile olduğumu anladığımdan beri kabızım çok kötü bi olay bu ne yapabilirim sinirlerimde bozuluyor çok 😢
KaanMenekeOlpak Deletedmom202 akşamdan ılık bir suyun içine kuru kayısı koy 3-4 tane sabah açken suyunu iç kayısılarını da ye geçmiş olsun bolca da hareket et
ElifKarata Deletedmom202 vallahı canm doğal yollları dene zeytınyağ kuru kayısı muz yoğurt lifli gıdalar işe yaramazsa doktoruna söyle ben direndim söylemedim basur çıktı gitmiyor geri annemde de olmuş ama Doğumda benm Doğumda nolur bilmiyorum 😘😍😇😅
Merve42 Deletedmom202 sabahları aç karna muz ye ve üstüne bir bardak su iç gerçekten faydasını görüyorsun dene istersen bi canm sabah kalkar kalkmaz aç karna yapman lazım bunu ama
Dua Su İçin deniyor kayısı yiyebilirsiniz bana acı çok iyi gelir mesela ama acı yemek iyi midir bilemem
Deletedmom202 Dua aslında hiç sıkıntım yoktu metobolizmam iyi çalışırdı acı kayısı sıcak su iyi gelmiyor herşeyi denedim
edaomereymen su cok icin ve armut yiyin bir yada iki tane günlük armut hergun düzenli çıkarıyor. armut suyuda iyi geliyor.
KubraatMacit Günde bir elma bir armut yiyorum son haftalarım da başladı bende de Anca kayısı ve meyvelerle biraz idare ediyoruz korkumdan bişey yemiyorum 🤦🏻♀️
gizempoyrazim Ben 5 aylikken ciddi sıkıntı yasadim bebis baski yapinca dahada artiyor kabizlik oncedende yasardim bu sorunu ama suan basurum olustu sonra magnezyum ilaci iyi geldi sizin daha cok erken doktorunuz verirmi bilmiyorum
gizempoyrazim Ayca-Meleknaz gunde bi tane iciyorum suanda ac karnina icildiginde ishal yapiyomus ama bende olmadi o yuzden tok karnina oneriyolar
Zekiye Her gün bir elma ya da bir armut çok iyi oluyo, ben haftalarca mahvoldum ama düzenli olarak tüketim şimdi çok rahatım. Bir de şalgam suyu da iyi geliyor onu da içtim
Asdffghjjk Deletedmom202 sorma vallahi benim de 15 gündür falan canım çıkıyo ya ıkınmak da istemiyorum soguk soguj terler atıyorum vallahi kabus oldu artık tuvalete çıkmak ama benim içtiğim vitaminlerin yan etkisi bu😔
Ereninannesi @Deletedmom202 kayisiyi geceden suya koy sabah kayisilari ye. Meyveler ozellikle cok iyi geliyor cilek cok etkili. Birde ben dun kara dut yedim inanilmaz etki etti. Bende kabizliktan cok cektim aci da iyi gelir birde bulgur iyi geliyor. Bol suyu da ihmal etme iyi gelir insallah.
deletedmom76 Deletedmom202 akşam 3 tane kuru kayısıyı bir bardak suya bırakıp bekletin sabah suyu içip kayısıları yiyin iyi gelecektir 🙏🏻