Didooo2604 Anne bebek çantasında bavul tipi alan var mı ? Sırt çantası ile onun arasında kararsızım yardım edin annişleer 🙋🏼♀️🙋🏼♀️
witharzu Didooo2604 bende bu modelleri çok beğeniyorum fakat bebek için sırt çantası daha kullanışlı olur diye düşünüyorum 🧐 bekleyeyim burada 🥰
MinnakLiva Didooo2604 bende bagmori alıcam uzak yerler için, yakın yerler için sırt olanlardan aldım iki küçük bir büyük
Didooo2604 witharzu bende sırt çantası daha kullanışlı olur diye düşünüyorum ama aklımda bunda bide indirimde şuan 🙈
superm0m Didooo2604 aynenn ama bide bebeği kucağımıza alsak falan aşırı zor olurr bence bir kez daha düşünün 🥰🌸
witharzu Didooo2604 ne kadar aklım kalsada sanırım ben sırt çantası tercih edeceğim 😬 görselinden çok kullanışı önemli bizler için, hem çocuk hem çanta, yeri gelecek bunlara bebek arabası eklenecek tek başımıza çıkmamız gerekecek. O yüzden sırt çantası 👍🏻🌸
superm0m Didooo2604 https://ty.gl/u181v9k ben bunu aldım hemde indirim yoktu aldığımda🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Ve cinsiyet belli değildii çok heycanlıydımm hemen almak istedim🤣🤣