Tugce-75 Kızlar merhaba ben 8+5 günlük hamileyim hiç bulantım olmuyo du ama dün ve bugün inanılmaz bi mide bulantısı var dün yemek yiyemedim peynır ekmek yedim bugün kahvatıda sadece domates salata yiyebildim bu haftada mide bulantısı baslaması biraz geç olmuyomu
Bulantii Tugce-75 normal canım. Değişiyor kişiden kişiye benimde 3.haftada başlamıştı. Canın ne istiyosa onu ye kendini zorlama. Suyunu ve meyveni ihmal etme yeter.
denizsn Tugce-75 benim de aynı hemen hemen o haftalarda başlamıştı☺️Bunun belli bir zamanı yok ki kimisinin hiç olmaz,kimisinin 4.haftada başlar,kimisinin sonlara doğru olur. Herkesin hamileliği farklı vücut reaksiyonları farklı dert etmeyin ☺️
Tortilla Tugce-75 ahh canmm Allah kolaylık versın ne yapsan gecmıyor anca ılaclar rahatlatıyor benım 6 haftalıkken basladı 18 haftaya kadar kustm ekmek domates peynırden baska bısey yıyemedm su bıle ıcemedm uzulme bırde bebek suan senden beslenmıyor
Bulantii Tugce-75 1 buçuk lt çok iyi. Ben 2 bardak zor içiyorum içip uzanıyorumki kusmayayım☺️ havuç ye bol bol. Salatalık ye. Bi de suyunun içine meyve dilimle. Mesela çilek, portakal limon kabuğu kousu değişir içmeni kolaylaştırır. Salatalık bir dal nane gibi.
denizsn Tugce-75 zor tabiki çok iyi anlıyorum ama geçeceğini düşün ve mutlu olmaya çalış o bulantılarını bile sev çünkü onlar seninle bebişin arasında bir bağ öyle düşün ☺️
elisaninannesii Normal canım benim 7. Haftam da başladı suan 11+2 yim hayal cekiyorum, hiç bir şey yiyemiyordum sadece sabah kahvaltı da beyaz peynir domates salatalık başka birsey asla yiyemiyorum sende yapabilirsin hem mideni fazla bulandirmaz tavsiyem olsun 👋
Tugce-75 elisaninannesii Tortilla bende suan sadece domates salatalık yiyebiliyorum inşallah geçer bir an önce 🙏