Ezgiii11 Blackkcat benim progestan fıtıl olarak kullandığım için kanama alanı yapmış bende eşimde azıcık asagdaymış ikisi bir olunca belli aralıklarda geliyor sabah mesela uyandıgıöfs felan
Blackkcat Ezgiii11 bende alttan alıyorum prosçgesteronu zaten içilecek gibi diil çok dokunuyor,sen daha dikkat et kuzum uzanmaya çalış hep😘Allahın şzniyle bir şey olmaz
Ezgiii11 Blackkcat sabah yatakdan uysndıgımda wc gittiğimde kan geliyor resmen gün içinde bu kadar gelmiyor nedense
Ezgiii11 Blackkcat 17+1 canım dun kanama yoktu kanma olmadıgı zamn ilişki serbest dedid doktor dünde öyle kanmam yoktu ilişkiden sonra başladı ama başka birşey gelmedi işte ilaçlara devam ediyorum
Blackkcat Ezgiii11 ilişki olmasın canım ne olur ne olmaz bence,baya ilerlemiş haftan bebiş büyümüş 20lerden sonra düzelir inşallah
Ezgiii11 Blackkcat kız hamileliğimin basından beri adam bana yaklaşmamjştı şimdide kanma yokken yapalım dedik sonra kanma oldu bend ekorktum doktor kanama gelirse ilişik tekrar rasak dedi peki plesanta aşada olunca neden ilişki yasak sordum ama cevaplaması birde birşey olmamıştır dimi birde romdan korktum
nebihe5334 Bende de oldu ..hemen acile gittim..hiç kimsenin gitmesini tavsiye etmiyorum beni daha da korkuttular diğer gün kendi doktoruma gittim enfeksiyon dedi hamilelikte oluyormuş korkmayın birşey olmaz inş