Mucizelerim2020 İkizlere hamileyim kizlar metro hastanesine gidiyorum ama iyi bir perinatolog ariyorum detayli ultrason icin, çünkü ikizler riskli biliyorsunuz.varmi memnun kaldiginiz yardımcı olabilir misiniz acaba
Cerenssn Mucizelerim2020 ben medlineda 250 ye yaptirdim memnun kaldim ama balcalıyada gidebilirsiniz benim doktorum cok önermişti balcalidaki doktorlari oraninda 120 lira felan galiba ücreti
Caglaszrr Mucizelerim2020 Seyhan Başkent Hakan Kalaycıda iyi bir doktor kist durumumdan dolayı ona gidiyorum. Yoğun bir doktor ama gidince en kötü 1 saat beklemeli🤷🏻♀️ Ya sezaryene gidiyor yada taraması olan hastalardan dolayı beklemek durumunda kalıyorsun. Muayenesi 191 lira. Zaman sıkıntım yok gerilmem beklerim diyorsanız bir düşünün. Malesef Balcalıda randevu sıkıntılı şuan
Gulbeseker Kesinlikle ebru tarım. Ben gebeliği öğrendiğimden bu, yana hep gidiyorum. Bi kaç haftaya doğum olacak. Bekliyoruz..
Greyy90 Mucizelerim2020 canım ben muayene+ayrıntılı ultrosona 550₺ ödemiştim kartla ödersen 600₺ Yarım saat kalmıştım
Mucizelerim2020 Cerenssn balcalidan suan randevu alamiyorum kiii 😣 virüs dolayisiyla dedilerdi gecen hafta aradigimda