Önce nişanim gelmesiyle başlayıp 2 3 cm açıklıkla gezdim 1 hafta hafif sancılarım çıkıyordu her kontrol de bı akşam ansızın sancı geldi takip ettim duzensizdi önce sonra gece 1 de düzenli gelmeye başladı acil geldik dogumhaneye sancilarim çıktı acilmam çok güzel ilerliyordu 2 den 7 ye kadar sancı çektim en son 8 cm oldu ve beni normal doğuma aldılar suyum gelmemişti suyumu patlattı doktor o ara nasıl oldu anlayamadım çocuk kakasını yemeye başlamış ve acil sezeryan dediler koştura koştura sedyeye binmemle ameliyathaneye girmem bir oldu 7 buçukta ameliyattaydim 07:50 05.05.2020de bebeğim doğdu sonra odama geldim dikiş ağrıları olsada bebeğim kucagima geldiğinde hepsi unutuldu ama şunu iyi biliyorum kendimi hep sancı çektiğimi zannedyrmusum gerçek sancı bambaskaymis bu sayede hem normal doğumu tattım hemde sezeryaniı 🥰🥰 şu an hastanedeyiz 2 gün yatış verildi oglumla ben gayet iyiyiz Allah isteyen doğuracak herkesin yardımcısı olsun, Sürekli dua ediyorum sizler için 🙏🙏 bol bol dua okuyun Allah sabrını veriyor 💕