Busram23 tatlı yedım kızım oldu eksı yedım Oğlum oldu gıbı yıyecek ısımlerı veremeyelim sonucda hamıleyız canımız ceker 😘😘😘
Ceyduygu Busram23 Ben ilk 3 ay eksi yedim 3 aydan sonra tatlı yedim ve hala tatlı aşığıyım oğlum olacak 😊
seyydac Busram23 tatlı olmadan bir günüm geçmezdi öncesinde ama baştan beri hep ekşi tuzlu ve acı yiyorum kızım olacak inşallah. 29 haftalıgız ☺
Nesomer Busram23 bizde 16 haftalığız bizim minnakcan daha cinsiyetini göstermedi 2 hafta sonra görürüz inş bende en baştan beri ekşi ve tuzlu yiyorum tatlıyı asla yiyemiyorum ne canım çekiyor nede göresim var. Birde erik takıntımız başladı 🙈
Sabrszanne3535 Ilk baslarda limon yedim tursunun üstüne recel yedim 28 haftaligim yeşil ve siyah zeytin yemekten kendimi alamıyorum😊cinsiyetimz erkek
Busram23 Sabrszanne3535 masallah bebısıne benım ılkım kız bakalım binme olucak daha çok var öğrenmeye
Gonulsonmez Ilk 3ay zaten çok fazla mide bulantim vardı bende hep tuzlu yemeğe çalıştım. Artık tatlı yi çok seviyorum 23+5 bugün. Ve kızım olacak 😊
Adabahar Gonulsonmez ben de ilk aylar hep turşu ve tuzlu peynir yedim 😂 ama şimdi hep tatlı ve tatlı aşerdim kızım olacak allahın izniyle 😇
Glynhr Ilk 3 ay bulati kusmadan sadece eksi tuzlu yedim.gecince de devam etti eksi tuzlu istegim.tatliyi agzima suremedim 7 aylik olduk halen öyle. Birde hamilelik sekeri çıktı zaten yasaklandı. Ve minnos bir kız annesi olucam kısmetse 😇🤗
kckynssna Bende hep ekşi yiyorum hala tatlıyı eskisi gibi doya doya yiyemiyorum😅 hep ekşi çekiyor canım. Şuan 12+2 yim, 11+1 de oğlum olacağını öğrendik🤩😍
Babies16 Eksiden cok sogudum tatli daha cekici geldi ama aman aman asermedim genelde tuzlu seyler istedi canim.kizim olcak ins