Bir çok doktora görünmüş biri olarak yazıyorum .. Hamileliğimi ilk öğrendiğimden 32. haftaya kadar Ercan hoca ‘ya gittim . Arada gittiğim farklı doktorlar da vardı elbette ama bence Ercan hoca gerçekten çok ilgili biri .. Siz odadan çıkmayana kadar kesinlikle kimse alınmıyor , kafanıza bir şey takılıdı mı hemen ulaşabiliyorsunuz ve çok kısa süre içerisinde cevap alabiliyorsunuz . Klinik sakin ve temiz oluyor , çalışanları ilgili .. ben çok memnunum kendisinden ama gelin görün ki anlaşmalı olduğu hastaneler Yaşam hastanesi ve Dünya hastanesi . İki hastane ile ilgili de olumsuz çok şeyler duydum , bunu Ercan bey ile de paylaştım . Bana ben hep yanında olucak korkmana gerek yok dedi ama be yazık ki hastanelere olan güvensizliğimden doktorumu iki hafta önce değiştirmek zorunda kaldım çok üzülerek . Medical hastanesinin daha temiz ve çalışanlarının daha iyi olduğunu çok duyduğum için doğum orada olsun istiyorum ve bu sebebten Emire hanıma geçtim . Kendisi de ilgili ama o hastane doktorları çok yoğun , uzun süre bekliyorsunuz . Ayrıca sürekli ulaşabilirsin dedi bana ama geçen gün önemli bir şey yazdım hala cevap yok . Uzun oldu ama sormak istediklerinizi cevaplayabilirim :)