Darkgod Eda06 ay birde kilolu kaldım hamile 😂 vallaha beklemek de eziyet yürü diyor doktor da adım atacak halim yok
Eda06 Darkgod manşallah ben 46 ile hamile kaldım dün tartıldım 56 olmuşum heralde 60ları görürüm 🙄 bebiş sağlıklı olsunda kilo her zaman verilir 🥰
Darkgod Eda06 vallaaha hiç sıkıntı değil de ssagliklica geleydi 😊 tek temennim valla o birde 42yi beklememesi
Darkgod Eda06 vallaha benim doktor her şekilde beklemekten yana ama oda olur yani suni falan versinler 😂 bana kalsa hemen verebilirdi ama vermiyor kırka kadar yolu var
Eda06 Darkgod ama en güzeli doktorun da normal doğuma teşvik etmesi. Bazı özel hastaneler sırf daha fazla para alabilmek için sezeryan öneriyolar sezeryan yapıyolar
Darkgod Eda06 devlet hastanesi biraz da ondan galiba yoksa şuan almışlardı özel olsa korkutmak gibi olmaasin tabi sonlaar biraz daha baskılı oluyor ama geçiyor ya sonuç olarak 😊😊👍
Eda06 Darkgod aynen öyle o yüzden devlet hastaneleri daha iyi bu yönden zaten özelde yok burda 😂 ama olsaydı bi kez olsun gitmek istiyodum iyice her şeyine baktırmak için
Darkgod Eda06 150 ama on gün sonra tekrar çağırıyor o ücretsiz 150ye iki kere muane olmuş oluyorsun ve renkli ultrason çocuğun yüzünü falan veriyor ben sırf onun için gitmiştim 😊 bir kere bir kaç kez de senin gibi detaylı bakılsın diye
miniginannesi1 kartanesi26 Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah 🙏🥰
Eda06 Darkgod hiç duymamıştım kadriye hanımı ama benim bebek baş aşşa duruyo doğum pozisyonunda yinedeyüzünü görebilir miyim geç kalmış olur muyum sanırım erken haftalarda görünüyodu