Evet kizlar sira bana geldi cok şükür hamileligim cok guzel gecti bulanti vs hic bi skntim olmadi .. 23 nisan gunu nisanim geldi ben panik yapmadim yinede doktora gittim acilden giris yaptirdim acikligima baktilar 1 cm aciklik var deyip beni eve gonderdiler suyun falan gelirse gel dediler.. eve gittim hafif hafif sancilarim vardi 24 nisan aksam saat 9 da uzandim tv nin karsisina pit diye ses geldi suyum geldi ben cok panik yapiordm korkuyordum ama suyum gelince bi rahatlama geldi bana sevindim bebek geliyor diye esim cok panil yapti 🤣 dedim.korkma bebek geliyor insallah guzelce hazirlandim esyalari da alip gorumcemide alip hastaneye gitti muayene ettiler 2 cme yakin aciklik dediler ver yatis verdiler benim kendi sancim.var ama nts de cikmiyor dedim ben sabaha dogururum ama nerdeee 🤣 kendi sancimla acilmayi bekledik 25 nisan sabah 11 de bana suni sanci taktilar.. 4 cm den fazla ilerlemem olmuyordu maalesef sanciyi taktilar 12 de tam aciklik.olmus ama bana demediler ben kendi derdime dusmusum baktim odayi hazirliyorlar noluyor dedim dogum yaptircaz sana dediler ben sanciyi falan unuttum sevincimden kurtulcam diye ve catala yattim kizlar sanci kalmadi ben sadece ikinma hissi var ama oyle boyle degil afedersiniz buyuk kakanizi yaparken zorlanirsinizya onun biraz daha fazla si 🤣 doktor geldi karnima bastirdi ben hic bagirmadim sadece ikindim doktor afferim diye diye beni cesaretlendirdi :) ve 5 dk icinde kizim dunyaya geldi ve hemen alip götürdüler giydirmek icin ben arkasindan baka kaldim :) sonra dikislerim atildi kizlar dikisi pek fazla hissetmiyorsunuz keside atmislardi dikislerim de bi yarim saat sürdü kizlar bebek cikinca sanki yeniden dogmus gibi oldum o agrilar sancilar birden kesildi :) sanki ucuyorum havada 🤣🤣🤣🤣 benim isimde bitince kizimi getirdiler Allahm yok boyle birsey yaaaa rabbim.isteyen herkese nasip etsin insallahhh hamile.olanlarada rabbim hayirli dogumlar nasip etsin kolayca insallah 🤗 kizlar o cektigim sancilari unuttum bile geciyor gidiyor hamileliginiz tadini cikarin benim uykusuz geceler basladi cok yorgunum 🤗 ama deger yavrum icin bebeginize kavusacaginiz ani düşünün sonu cok güzel iyikide normal nolmusum hemen ayaga kalktim cok sukur bulunduğum sehirde ozel hastane yoktu eger olsaydi ben sezeryan istiyordm :) sonra akışına bıraktım bebisler nasil gelmek istiyorsa oyle geliyor kizim uyumusken yazayim dedim kizlar .. normal veya sezaryen sonunda yavrunuza kavusuyorsunuz bir mucize bu herkese hayirli kolay dogumlar insallah cok uzun oldu sanirim kendinize iyi bakin kizlar sorulariniz olursa zaman buldukca cevaplarim insallah .. insallah guzel yazmisimdir karistirmadan🤣 optum kizlar