tatlibianneadayi Günü dolup da hala bekleyen varmı anneler? 40 hafta oldum ama tık yok ne sancı ne de bi belirti 😔 ağrılarım çok oluyo ama nst de sancı çıkmıyo benim gibi gününü doldurup hala bekleyenler varmıı 🙏🏻😕
FhrySrc tatlibianneadayi sizlerin bebekleri kanala indi mi peki? Ben 39+2 haftalığım kanala inmemiş beklemenin çok da anlamı yok artık zaten iri bi bebek falan dedi sizin doktorlarınız ne diyor
Prensesannesi FhrySrc başka doktora gözükseniz aynı şekilde diyecek mi iri bebek sezeryan falan diye.
Snmsnmz Biz de 40. Haftadayız 3 günde 1 e dusurduk kontrolleri.. bakalım yarın doktora gidicez açıklık var mı yok mu bakıcam dedi. Bebeğin kilosuna suyuna göre de süreci planlicaz. 😍
FhrySrc Prensesannesi devlete de gidiyorum aynı zamanda o da kilolu dedi iki hafta önce 3,5 demişti o da ama devlet biliyorsunuz sezaryen yanlısı olmuyor çok zorda kalmadıkça ben de iki arada bi derede kaldım anlayacağınız
Prensesannesi FhrySrcnormal cok istiyorsanız devlete gidin eski devlet hastanesi gibi değil herşey özel oldu kendinize güvenin