Jujuuu Bu ilacı içmekte çok zorlanıyorum var mi böyle olan , her içtiğimde çıkarmamak için kendimi zor tutuyorum 🤷♀️🤦🏻♀️
Pelin5544 Jujuuu ilk başlarda bnde sizin gibi içemiyordum asiri mide bulantisi yapiyordu ama ilacin arkasindan hemen zeytin yiyorum artik sıkıntı olmuyor şekilde bu sekilde alabiliyorum
Aslialkan Jujuuu Canm banada doktorum onu vermisti bnde dile getirdim bunu bnde içemiyorum kocaman ilaç baba başka bir vitamin verdi simdi onu daha kolay içebiliyorum doktoruna daniş değiştirsin. Yalniz degilsin 😊
Jujuuu Pelin5544 bir de öyle deneyim 😂 sizcede ilacın ebatı çok büyük değil mi , boğazıma takılıyor içerken 🤦🏻♀️
Aslialkan Canm banada doktorum onu vermisti bnde dile getirdim bunu bnde içemiyorum kocaman ilaç baba başka bir vitamin verdi simdi onu daha kolay içebiliyorum doktoruna daniş değiştirsin. Yalniz degilsin 😊
Jujuuu Aslialkan ilk kontrol de dile getireceğim zaten çünkü artık kutusunu görünce bile kötü oluyorum 😐
Ahsend49 Benimkinin adı ne unuttum 😂 zeytin kadar içerken nefes yemek borularımda tıkanacak gibi hissediyom ve çok pis kokuyor 😂
Jujuuu Ahsend49 o daha kötüymüş , ben bir an önce yutmaya çalıştığım için midir nedir pek tat almıyorum bunda 😂