Naz000 Hamilelikte troit yüksek çıkması (3.5) bebeğe zararı olurmu ilaç kullanmam şart mı tecrübesi olan bilgilendirirse mutlu olurum
Giz4110 Naz000 canım endokrine görünmelisin tabii ne olur ne olmaz. Canını sıkma ama genelde hamilelikte olur ve ilaçla halloluyor her dönemde de kullanılabilir. 🥰
Minik_kalp44 Naz000 tabiki var benimde aynıydı hemen ilaca başladım normali 2.5 olması gerekiyor ama gebeliğe bağlı yüksek çıkabiliyor hamilelik boyunca ilaç kullanın mutlaka
Mrv8-9-18 Naz000 canım her ay dahiliyeye gidip kan veriyorsun sadece benimde 3.5tu düşük doz başlandı ve bir ayda 2.4e düştü. Asıl sıkıntı kullanmazsan var takibini yaptırmanı tavsiye ederim
Yesmckmk Çok yüksek değil ama gebelikte 2,5 altı olması gerek ilac kullanman lazım ilerde zaten yükselişe geçiyor yine
Rabia95 Naz000 benim de çıktı, kullanıyorum. Doktorun kullan dediği birşeyi neden kullanmayasın ki? İnternette bile tiroid için neler neler yazıyor bi oku derim. Ve ben daha önce düşük yaptım, doktorum sebebinin bu bile olabileceğini söyledi.