Betuloz Doktorum Apikobal isimli Bi ilaç verdi ama reçetede hamileler içemez yazıyor kullanan var mı acaba bunu veren kadın doğum cu ama aklım takıldı
Ftmanr Betuloz Bende iğne kullanıyorum, onu bi doktorunuza sorun isterseniz bilgi verir içiniz rahat eder 😊
Nur-ten Betuloz banada aynı ilacı verdi içmekte tereddüt ettim ebeye sordum kullan dedi şimdi 1 kutu bitmek üzere kullanıyorum
Gulbeyazk Rabia95 Canım doktor banada iğne verdi ama sağlık ocağı yapamıyoruz dedi yani hayatı önem taşımayan iğneleri yapmıyorlarmış sen yaptırabiliyor musun
Aysegul0308 Rabia95 sizin ne kadardı ilaç kullanmadan önce değeriniz çünkü benim çok ağrılarım var tahlil verdim de onun sonucunu bekliyorum .
Betuloz Tomrisme sordum verdiysek kullanılır dedi şaşırdım aile hekimi de önermedi napacağımı bilemedim
Echche Doktorum bana solgar b12 verdi. Bebek aspirini gibi tadı ve görüntüsü, ağızda eritiyorsun öyle içiliyor
Keskinoglu Doktorum bana ilaç falan fayda etmez iğne olacak mecbur dedi.dodox iğne verdi onu vuruluyorum
Rabia95 Gulbeyazk yaptırıyorum, sonuçta gebeyim ve bebeğim için çok önemli. Bana da dediler, gebeyim yaptırmak zorundayım dedim yaptırıyorum 2 aydır
Keskinoglu Gulbeyazk toplum sağlık merkezini ara ve durumu anlat canım.. banada kan almıyoruz.demisti aradım söyledim.simdi alıyorlar.. işlerine gelmiyor malesef bazı sağlık ocaklarının.yapmak zorundalar.
Bezgii Benimde sınırın çok altında B12 im, gebelerde B12 ye bir şey yapamıyoruz dedi benm doktorum aylardır çekiyorum hafıza denen bir şey kalmadı artık keşke bana da iğne falan verselerdi😔