Nesrin_sipahi Pinkdreamss bendede var polikistik ower ama bebeğin gelişimi sadece bununla alakalı mı bilmiyorum yani bi alakası yoktur bence farklı nedenler vardır çünkü polikistik ower şuan bi çok kadında var şuan hamileyim doğru tedavi yapıldığı süre zarfında bi skntı olmuyor canım korkma
HsnyErbyCtn Pinkdreamss bende de polikistik var şükür 2. Hamileliğim bebeğin onla ilgisi olduğunu hiç duymadım bunlara takılma sorun falan yapmıyor. Üzüntü stres yaşama inşallah bebeği en çok etkileyenler bunlar
Ezgiii11 Pinkdreamss Pinkdreamss bende vardı geçmişti hamileyim 4 aylık olduk ama lrklrnmeler vs var akıntılı neyden kaynaklı bilmiyorum doktor gectıgını söyledi bana ama bilmiyorum
svmlanne Pinkdreamss bende de vardı doktorum hamilelikten önce bu hastalık bizi ilgilendirir hamile kaldıktan sonra bunla bi işimiz kalmaz demişti
Pinkdreamss Gunsss evet doktorum gelişememiş almak zorundayız dedi ama ozamana kendi kendime hamile kalmıştım doktor kontrolünde değildi
Pinkdreamss Nesrin_sipahi ilk hamilelğim doktora gitmeden kendi kendine oluştu hatta cok şaşırmıştım kontrole gidince gebeliğiniz sona ermiş bebek gelişememiş dedi bu sefer doktora gidiyorum İnş aynıları olmaz umudum var bu sefer 🙏🏻
Gunsss Pinkdreamss bebeğin gelişememesinin sebebi pcos değilki. Siz doktorun söylediklerini yanlış yorumlamışsınız kafanızda. Her gebe bebeğin gelişememe riskini yaşar ancak bunun pcosla bir bağlantısı yok merak etmeyin Sonra ki gebelikleriniz sağlıkla ilerler inşallah 🙏
Pinkdreamss Gunsss oyle dedi Vala doktora gitmeden kalmıştım kontrole gittiğimizde bebek gelişememiş almak zorundayız dedi şimdi farklı doktora gidiyorum hamile kalmak için
Nesrin_sipahi Pinkdreamss korkmayın olmaz inş bende 3 tane kaybettim dördüncü bu hamileliğim… pisikoloji olarak anlıyorum ben mesela sürekli karnımı tutarak yürüyorum pisikolojikman bşy olcak diye
Darkgod Pinkdreamss yumurta tembelliği kilo ve Pko ile tedavi sayesiinde hamile kaldim 3kere klomen iki kere femara kullandım ikinci femara da kaldı şuan 38+2
Pinkdreamss Darkgod oyyy maşallah boyle seyler duydukça gercekten cok mutlu oluyorum yumurta tedavisine başlattı beni de tarlusal la adet olunca 2. Günü gel dedi bazı testler yapacakmış
Darkgod Pinkdreamss vallaha canım asla hamile kalamazsin dedi bugün gittiğim özeller çünkü 120 kilo olmuştum ilaçlar iğneler yüzünden devlet teki doktor hiç öyle şeyleri demedi tedaviye devam etti ve sonucunu aldım çok şükür 🙏 darısı sana ve bekleyen herkese
Pinkdreamss Darkgod yaa 🐣💜 ben 27 yaşında 65 kg idim doktora gittiğimde bana kg dikkat et dedi ve diyetisyen tavsiye etti başladım 3 hafta oluyor şimdi 63 kere falan düştüm ki diyetisyenim de bana senin fazla bişeyin yok dedi iyice umutsuz vaka değilimdir bende umarım 🙄
Darkgod Pinkdreamss 24 yaşındayım bende yok canım ama sakın umudunu kaybetme valla ben hep diyorum ben yaptıysam herkeee yapaar 🎈😍❣️💝
Pinkdreamss Ezgiii11 ciddi bir şey değildir umarım Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip eder inşallah 🐣
Kesici Kız kardeşimde pco lu, gebe kalması çok zor oluyor, kimisi tüp bebekle bebek sahibi oluyor ama gelişimi etkilediğini duymadım açıkçası
svmlanne Pinkdreamss evet aşırı memnunum 😊sizin tiroid sorununuz varsa belki de ondandır pkolularda genelde tiroid sıkıntısı da oluyor