Samira İkinci sorum ben clexan igne kullaniyordum gunde bir tane 37 haftalıkken doktorum kestı korkuyorum😳 su an 38 haftalık oldum 1 haftadır kullanmiyorum bide normal dogum yapacam Allah izniyle bu durumda olup normal doğum yapanlar varmi?
Kbrbrfn Samira korkma canım. Genelde doktorlar 37.haftada kesiyorlar zaten. Doğumdan sonra da devam ediyorsun 40ın çıkana kadar. Doktorun sana her şey normal,doğumunda normal gözüküyor demişse kolaylıkla normal Doğum yaparsın. 🤗
bebiss1 Samira siz nicin kullaniyosunuz bana da varis icin yazdi doktor 9 ay boyunca kullanmaliymisim
Samira Kbrbrfn evet öyle diyor her şey yolunda diyor inşallah bir şey olmaz 🙅♀️ ilginize teşekkür ederim
Elcnerdgn Doğumunda problem olmaz canım bi kaç hafta öncesindende kesmelerinin sebebi kanamanın durmaması riskini göze alamadıkları icin 😊 bende kullanıyorum canım aynı iğneden
YasinNaciyeBayraktar Samira kan pıhtılaşma kaçın üzerindeydi benimde teste 433 çıktı coraspirin kullanıyorum bende korkuyorum tehlikesi varmı diye kan pıhtılaşmanın
Samira YasinNaciyeBayraktar kaç çıktı hatırlamıyorum ama iğne bide coraspırın içtım ama 36 haftada hepsini biriktim şimdilik bir şey yok 38 haftalık olduk