1994ozg Elfcelik yatmadan soğuk suya tutmak, bacakların arasına veya altına yastık koymak, bacakları kocanın üstüne atarak uyumak😁 başka hafifleten yol yok maalesef yıllardır bıktım
dderya Elfcelik magnezyum daha çok kemik ve kas ağrılarılarına iyi geliyor ben migren hastası olduğum için doktorum ilk aydan beri solgar magnezyum hapı verdi şu an 8 buçuk aylık olduk ama bacak huysuzlanmalarım için en iyi gelen şey pasiflora oldu ve bitkisel olduğu için ayaklarımın yanıp kaşındığını anladığım an uyumadan 1 saat önce şurubumu içtim daha iyi uyuyorum vücudu sakinleştiriyor tavsiye ederim 🧸
Zynp4491 Elfcelik bende de vardı hamile yastığı aldım ondan sonra daha da yaşamadım bilginiz olsun belki faydası olur
Sinem67 Elfcelik magnezyum ve kalsiyum veryr doktr takviye. Bn birde dayanmyrm agrı ya farmasinin biberli balsam var onu süryrm sogutyr bacaklarımı uyuya kalyrm. Varsa evde havalı Bi krem onu sürün
Elfcelik 1994ozg valla yapıyorum herşeyi deniyorum 🤣🤣 siz ne kadar zamandır çekiyorsunuz bunu Allah yardımcınız olsun🙏 Hepimizin 😊
Etum0416 Çok sıkıntılı birşey gerçekten zor. Magnezyum eksikliğinden diye okumuştum doktorumla görüştüm magnezyum hapı verdi sabah akşam içiyorumçok şükür iyi geldi baya baya hafifledi doktorunla görüş sanada magnezyum yazacaktır inşallah şifa olur 🙏🏻
Elfcelik Etum0416 aa gerçektenmi Görüşüceğim zaten inşallah banada şifa olur dediğin gibi çok sıkıntılı uyuyamıyor insan bacaklarımı nereye koyacağımı şaşırıyorum artık bi uyuşukluk bişi geliyor sürekli hareket ettirmek istiyorum
Mrv8-9-18 Elfcelik Aynı şekilde bende cuma günü doktoruma danıştım bu ay cok normal diyerek kalsiyum verdi canım psikolojik midir bilmiyorum ama 2gün sonra iyi geldi. Bir de tavsiyem yatağa uyuyacağın an gir eğer önceden yatıp telefon kitap okuma gibi aktiviteye devam edersen daha fazla oluyor. Ve cidden bir süre suya tutup anında uyumayı denersen başarılı olabiliyor 😊
1994ozg Elfcelik ergenlik zamanından beri var ya yağmur yağacağını anlardım hep önceden, aileden miras 🤪 hamilelikle arttı hatta vucuduma yayıldı magnezyum az bişey etki ediyo bazen
Elfcelik Çok sağolun kızlar. Allah hepimizin yardımcısı olsun mecbur çekiyoruz işte. Bende dün akşam yazdığınız tavsiyeler doğrultusunda hemen yatmadan önce soğuk suyla masaj yaptım. Yatarken yastık koydum bacaklarımın arasına. Enazından bi kaç saat rahat uyudum diyebilirim. Hayalet gibi evin içinde dolanıyorum.Sinem67 Nuriiiiii Pnarvrl Emk5341 NurAlya
Pnarvrl Elfcelik beni perisan ediyor bu durum magnezyum iciceksin kilo almicaksin dedi. Zaten almadim da bacaklarim su topladi varis olustu boyle huzursuz hep. Ozellikle gece oluyor. Soguk su tutup yatinca iyi geliyor. Maden suyunun da iyi geldigini dusunuyorum. Kolonyayla masaj da iyi geliyor en azindan hafifletiyor
Nuriiiiii Elfcelik aşık derece yaşıyorum ve uyutmuyor nasıl bir şeyse bu, ayaklarımı soğuk suya tutunca rahatlıyorum başka çare bulamadım
Emk5341 Elfcelik soğuk su tutup koridorda birkaç tur atıyorum. Öyle hafifletip uykuya dalabiliyorum. Kendiliğinden asla geçmiyor maalesef. Bazen kollarımda bile oluyor.
NurAlya Elfcelik artık geceleri ağlıyorum resmen o kadar rahatsızım ki hamileliğimden öncede vardı şiddetlendi hamilelikte birlikte gerçekten bazen oturup ağlıyorum ve çaresinş bulamadım neler denediysemde 🥺