Safinazz Arkadaşlar 29 haftalık hamileyim genital bölgem sol tarafında hafif sert bir şişlik var normal mi kontrole 15 gün var daha sizce öne alıp gidimmi doktora önemli midir akıl verin lütfen ☹️😔
addie487 Safinazz 32 haftalık hamileyim benimde öyle haftalardır. En son 29 da gitmiştim doktor kontrolüne bir sıkıntı yoktu sadece bebek rahim ağzına baskı yapıyor demişti ama açılma olmadığı için sorun teşkil etmiyordu. Endişe etmene gerek yok
Mlk-clk Safinazz eğer benim yaşadığım bir şeyse bartholin apsesi dedi doktorum. Bi tehlikesi yok kendi kendine patladı mesela. Doktorunuza gidin bence.
Safinazz addie487 bende kontrole daha var diye geçen hafta aile hekimine gittim bebek büyüdüğü için baskı yapmış önemli değil dedi ama hala geçememiş olması kafamda büyüttüm
addie487 Safinazz alışık olmadığımız bir durum ama korkmamız lazım sonuçta yavaştan doğuma hazırlayacak vücut kendini şişmeyen yerimiz mi kaldı 😊
Safinazz Mlk-clk apse yada sivilce gibi ayrı çıkan bir şişlik değil sadece sol tarafında kabarıklık gibi bugünde dokundum sert geldi
Mlk-clk Safinazz nasıl diyeyim benimki genital bölgemin sağ alt yumuşak kısmında nerdeyse bir fındık büyünlüğünde bi sertlikti. 10 gün çektim en son çok ağrı yaptı bana mesela. Ve kendi kendine patladı. Ben de apse ya da sivilce olarak beklemezdim ama doktorum öyle söyledi bana.
Csnsu Bende bişi sorayım kızlar post acmıyım şimdi aşırı baskı var vajinama 21+6 yız sanki cıkcak gbı
Zehra1630 Safinazz bende de var vajinal varismiş benimki Doğumdan sonra geçer dedi inş sadece Çok baskı olunca ağrıyor ve şişiyor.bir sıkıntı olmaz inş
Zehra1630 Safinazz walla iki doktora gittim biri takip ediceğiz etkiler dedi diğeride bir şey olmaz boş ver dedi 😅bende anlamadım sana önerim kafana çok takma bende ilkinde çok takıyordum boşuna stres oluyor her şey olucağına varır