ayseeemiray kızlar bugün tartıldım 4kg almısım çok yiyordum bu ara ama bukadar alacağımı düşünemedim hic 🤦🏻♀️ 29haftalığım toplamda 11kğ aldım🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Misssimsek ayseeemiray bende en son 24 de 7 kilo almıştım 29 olduk oldum benimde bi 10 11 falan olmuşturm şahsen hiç dikkat etmiyorum önüme ne gelirse yiyorum valla 😂
ayseeemiray Mine1973 ben de dikkat edeceğim artık ama eşim izin vermiyor her öğünümde basımda yedinmi ne kadar yedin az yedin diye diye sisirdi beni😄
Melike_sare57 Ben de 21 haftalık gebeyim son bir ay içinde 2 buçuk kilo almışım toplamda 5 kilo aldım şimdiye kadar normal mi sizce ?
Melodixxx Melike_sare57 bence normal çünkü doktorlar doğumu en fazla 12 kiloyla bitirin diyorlr fazla kilo doğumu zorlaştırıyormuş tabi ne kdr başarılı olablrz bilemem ama sizde az almşm diye düşünmeyn bence ideal
Mine1973 ayseeemiray doğrudur canım, ama benim bacaklarım ellerim ayaklarım çok şiş ödem yaptı çok, yarın doktoruma gideceğim malum virüs yüzünden doktora gidemedim 🤗
Melike_sare57 ayseeemiray doktoruma soramadım canım kontrolden cıktıktan sonra tartıldım. Son bir ayda iki buçuk kilo almak korkuttu beni daha dört ay var sonucta her ay bu kadar alırsam 20 kapatırım herhalde 🤢
GizemBeidokhti 36 haftalığım 6kilo aldım 3 kilosu bebek ama zaten kilolu başladım hamileliğe L-XL tım şimdi XL giyiyorum o 6kilo bile fazla geliyor zorunlu sezeryan olacagım göbek ne kadar yağlı olursa kesi o kadar geniş olur dendi
Misssimsek ayseeemiray geçenlerde bende çok takmistim cips falan ama kendimi frenledim. Bu ara gece yemeklerine başladım. Eşimden 2 kat fazla yemek yiyorum aksam yemeklerinde. Gün içinde zaten hiç ağzım durmuyor. Inşallah 100 kilo olmam doğurana kadar 😂
Gulsky 30 +3 haftadayim kizlar 6 kilo aldim . Her gun 12-13000 adim atiyorum sanirim dengeliyor … bu ara tatli istiyor canimmmm , meyve ile bastiriyirum.. arada cikokata patlatmadan olmuyor ama 😂🌈
Suleyigit Ben kaç kilo aldığımı bilmiyorum valla yaa en son 102 kiloydum bidahada tartilmadim 😳 😜 ama gören zayiflamissin diyo hayret ediyorum ben hiç farkında değilim 😀
Tontinimontin Tokken tartıldım 56.5 çıktım hayatımda ilk kez bı kilodayım açken 55.7 yim 55le hamile kalmıştım tok halimle 16.haftadayım😔 ve normal besleniyorum ekstra hiç yemedim hayatımagşren tek ley yumurta oldu
Gulsky ayseeemiray ah oooo kekler börekler çipslerrrr ekmek üstü nutellalarrrr , bide serin serinin dondurmalar , kızartma ve zararlı hamburgerleriiii saymıyorummm onlar net listedeeee 🤪🤪🤪🤪🤪🤪 sabır diyorum … sonra patlatıcammmmm😘🌺🙏