_Merveozdemir_ [silindi] 32 haftalıkken gittim en son kontrole çok şükür sağlığında hiç bi sıkıntı yoktu inşallah yorulduğum için yada normal bi şekilde doğum kanalına falan girdiği içindir. 🙄🙏🏻
[silindi] _Merveozdemir_ saglıgımız iyi bizimde şükür düzeldi bende diodum kanala giriyo son aylar olur bu sancılar kasılmalar agrılar filan nstde sancılar çıkınca ufak ufak her hafta girmem gerekiyomuş sizde bi doktorunuza sorun şimdide erken dogum olabilir dikkat edicez dediler çantaları korıdora çıkarttım valla beklemedeyim 😂 inşallah gününde gelir tam 🙈
_Merveozdemir_ Sun geçmiş olsun kuzum. Ya bi sıkıntı olmasında önemli olan o ağrıyada bi şekilde katlancaz Allahın izniyle 🙏🏻
Eylul_ _Merveozdemir_ bende sormstm doktoruma normal demişti cnm. Yalanci sancılar kendini sicak tutmsya cals geçer endişe etme
Bulut_evren _Merveozdemir_ 1 saattir benmde ayni sekilde sanki karnimda gaz var cikaramiomusum gbi ishalmisim gbi ama degilim
_Merveozdemir_ Bulut_evren Geçmiş olsun canım 🙄 sancılar artmadığı sürece sıkıntı yok sanırım artana kadar normal. Artarsa zaten doğum sancısı demektir 😀
ENA Bulut_evren canım benim senin ki önemli olabilir. Benzer şekilde olanları duymuştum doğuma yakın. Bir de şu doktoru dinle istersen. Seni germek istemiyorum ama bildigim bir seyi de paylaşmak istedim tedirgin olarak.
_Merveozdemir_ [silindi] haha 😂 dikkat et kendine o zaman kuzum. Ağrım kesildi benimde çok şükür hastaneyede randevusuz gidemiyoruz malesef virüsten dolayı tek doktor var acildede neler olur bilmiyorum çok şiddetli olmadıkça sıkıntı olmaz inşallah hareketleri falan da normal. Artık kontrole gidince söylycem 🙄🙄
K1996 _Merveozdemir_ benimde o haftalarda düzenli sekilde vardı nst de bakıldığında doğum sancıları olduğu anlaşıldı 37 d3 doğuma girmiştim
_Merveozdemir_ K1996 benim gün boyu sürdü sonra geçti ama ne sancısıydı bilmiyorum canım ara arada baskı yapıyo alta tekrarlarsa giderim zaten hemen
ENA Canım doktorlar ılık duş alıp dinlenmenize rağmen geçmiyorsa şüphelenin diyor genelde. Duş çok rahatlatıyor, genelde de yalancıysa kesiyor hatta.
_Merveozdemir_ ENA inan sancım başlayınca duşa girdim ama hiç kesmedi kuzum 🙄 geceye kadar devam etti ama şiddetlenmedi düzensizdi onun için bekledim bende sonra geçti
Bulut_evren ENA tesekkur ederim cnm agrim var ama dayanamicak gbi deil kan veya su gelmedi oyle bekliyorumbakalmm
ENA Bulut_evren iyi çok sevindim sizin adınıza, Allahım vakitli ve sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah🙂
damlaege @_Merveozdemir_ Merhaba canım benim de 34 haftalıktan beri başladı ağrılarım hep var doktorum artık gün ağrıları dediğimiz şey dedi. Ağır iş yapmamayı bol bol dinlenmeyi önerdi. Nst ye bağlandım ağrılar da çıktı şiddetlenirse artık veya ekstra bir durum olursa bende doktora gidecem doğum başlayabilir diye . Sende ihmal etme çok artarsa gözük derim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻
_Merveozdemir_ damlaege Merhaba kuzum. Evet öğrendim artık sancılar olcakmış doğum kanalına giriyomuş aşağı yerleşiyomuş o yüzden normalmiş eğer şiddetlenirse düzenli olursa doğum sancısıdır dedi görümcem kendisi yenidoğan hemşiresi. Önümüzdeki Hafta içi nstye bağlycaklar benide bakalım orda sancım falan çıkarmı bilmiyorum şu an yok ama bakıcaz artık. Çok teşekkür ederim Allah hepimize sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı inşallah ❤️🤲🏻