Busrayldz ben 2 hafta önce bölgede yaptırdım. Ercişte yalıyoruz burdaki kadın doğuma gittik doktora detaylıya gideceğimi sevk istediğimi söyledim. Sevk etti şimdi MHRS den perinatolojiye randevu açıldı arayıp randevu alın dedi. 2 gün sonraya randevu aldık gittik hemen aldılar ama hayatımın en kötü günüydü diyebilirim doktor çok ilgisiz muayene boyunca telefonla arkadaşı ile konuştu bitincede bebeğin kalbinde parlaklık var amniyosentez öneriyorum dedi. İkili testi yaptırmıştım ama temiz çıktı diye yanımda götürmemiştim onu görmedi diye ikili yapılmamış yazdı rapora bide üstüne siz burayı fotoğraf stüdyosu sanıyorsunuz diye azarladı. Doğru düzgün açıklama yapmadı neye uğradığımızı şaşırdık. Ağlayarak ercişe döndüm resmen. Daha sonra bi arkadaş tavsiyesi ile özel kliniği olan kasım turana gittik 500 lira ama sonuna kadar helal olsun tam 40 dk sürdü en ince ayrıntısına kadar anlattı gösterdi içimize su serpti. Bölgedeki doktor sadece 10 dk baktı ve telefonla konuştu hakkımı helal etmiyorum hayatımızın en kötü günüydü. Şikayet için aradım ama koronadan dolayı şikayet almıyorlarmış daha sonra arayın dediler. Cahil insanlar değiliz eşimde bende öğretmeniz yanına kalmayacak bize yaşattıkları. Tekrar şikayet edeceğiz.