Merhaba kızlar aslında buraya hiç yazmayı düşünmüyordum sürekli doğum hikayelerini okuyordum ama yazarım diye bi düşüncem yoktu. Evet gelelim hikayeme.
Bundan 2 yıl önce ilk çocuğumu doğurdum ama 1 gün yaşadı ve vefat etti benim için çok ama çok zor günlerdi rabbim kimseye evlat acısı vermesin evladıyla sınamasın o kadar zor ki anlatamam.
Bebegim vefat ettikten sonra asla ama asla çocuk düşünmüyordum istemiyordum yine bisey olursa ya kaybedersem diye ama bu evlat acımı sadece evladımla dindirebilirdim ve bebek istiyordum 40mdan hemen sonra istemeye başladım ama 10 ay boyunca hiç birseye rağmen olmadi öyle dualar ettim çok ama çok ettim duanın gücüne inanırım sonra rabbime şükürler olsun hamile kaldım.
Hamileligim kolay geçti ilk 3 ay bulantılarım kusmalarim vardı ama şükür zorluk yaşamadım ve 9 ayın sonunda doktorumla görüşüp tamam seni artık haftaya alalım dedi heyecan başlamıştı korku aynı zamanda ya bunada bisey olursa korkusu beni sardı dualar ediyorum yasinler okuyorum sürekli ama..
30.03.2020 de günüm verildi sabah 8 de gel alalım dedi bide korona yeni çıkmıştı bide o hastalığın korkusu da vardı o kadar zor bi piskolojiydi ki benim için ama annem geldi bi rahatlama geldi banada hazırlandık sabah 8 de yola koyulduk hastaneye geldik yatış işleri vs yapıldı damar yolu açıldı sonda takıldı ve geriye ameliyathaneye girip doğum kalmıştı baya bekledik doktorumu tabi oda orda hastalarını yetiştirmeye çalışıyo aynı zamanda benle beraber 5 doğumu da varmış:)) beni saat 12de hazırladilar ve ameliyathaneye indirmeye geldiler beni bi korku tuttu zaten korkudan falan ateşim de cıktı ama geri indi tabi esim orda benim fotoğraflarımı çekiyor ve o an asansöre binerken ağlama tuttu annemle eşime baktım ve ağladım tabi orda hemşireler beni güldürmeye çalışıyor güldürdüler de sağolsunlar neyse ameliyathaneye girdim doktorumu bekliyorum bi anda gelen normal doğumu varmış doktorumun tam yarim saat ameliyathanede bekledik anestesiziciyle sohbet ettik konuştuk çok iyilerdi çok memnun kaldım canım doktorum ebelerim hemşireler hepsi benimle çok güzel ilgilendiler ve telefon geldi anesteziyi yapın diye beni titreme tuttu sakin korkma falan diyolar neyse beni oturttular hafif kafamı egmemi söylediler eğdim ve sımsıkı bekliyorum çok hafif ti aynı kan alınır gibi hissi var kalandan aşağıya bi sıcaklık oluşacak dediler oluştu mu dediler ama oluşmamıştı 5 dk sonra uyuştu sıcak bisyler iniyor dememle hemen yatırdılar önümü kapattılar ama önümü kapattiklarinda heralde korkudan tansiyonum düştü nefesim daraldı öyle bağırıyorum beni kesmeyin ben hissediyorum diye doktorum da sakon ol canım korkma sakin diyor sakinlestirmeye calisiyor şimdi hatırlayınca bi gülme tutuyor beni :)) 2 kere migdem bulandı iğne yaptılar geçti aradan 5 dk geçti ve bebegimin sesini duydum 13.15 de 3055 gr doğdu simsiyah saçları vardı yanıma koydular hayatım o zaman anlam kazandı canım oğlumla. Ve sakinleştirici vurdular baya bi panik oldum çünkü ben biraz uyumuşum dikiş bitene kadar ve dikisim de 35 40 dk sürmüş odama çıkardılar bütün işlemler bitince ama odama çıktığımda bebegim yoktu tabi beni bi yine panik sardı nerde bebegim diye ama çok şükür bi sorun yokmuş doğduğunda ağzını burnunu temizlerlermiş sıvı çıkarmış ilk doğduğunda ama benim bebegimde sıvı biraz fazla çıkmış o yüzden çocuk doktoru gözlem altında tutmuş biraz hemen getirdiler oğlumu dünyalar benim oldu .
Açısı hiç yok çok rahat bi doğum gecridum doktorum çok iyiydi biraz ağrılarım oldi ama ağrı kesiciyle geçiyor hic korkulcak bisi yok bazı postlarda okuyordum spinal sezeryani ama korkuyordum tabi okuduklarım için ama korkulacak hiç bisi yokmuş şimdi 35 gün oldu 1 hafta önce camlarımı bile silip perdelerimi yıkadım şimdi kendi süpürgemi bile açıp evi süpürüyorum. Çok rahat bi hamileligim vedoğumum vardı dilerim allahtan sizlerinde cook kolay doğumlarınız olur rabbim hamile olanlarınizi bi abaza kurtarsın inşallah evlat isteyenlere de en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip eylesin inşallah isteyen herkeslere versin rabbim bu duyguyu onlara da yaşatsın inşallah.
Kusura bakmayın kızlar uzun olmuş hakkınızı helal edin kendinize cook iyi bakın.
Sorularınız varsa yanıtlayabilirim 🤗
Hoşçakalın…