Esra07 Merhaba hanımlar 22+5 haftadayım ben erkek bebek bekliyoruz kısmetse☺️ İsim önerilerine ihtiyacım var hiç bir fikrim yok oğlumun ismi Zeki Tuğra kızım Eliz Azra … 3. Bebiş şuan için isimsiz …
AysunFatih Esra07 Bende Günalp ❤️ koyucam inşallah oğlumun adını. Önerilerim de Demir ,Karan , Kağan , Tunç , Mert , Alptuğ , Burak , Hakan , Alparslan, Arslan … Oğlumun ismini eğer amcasının adı olmasaydı kesinlikle Furkan koyardım..
_mucizem_ Esra07 29+2 olduk biz de 😍 Alp Arslan koymayı düşünüyoruz canım 😊 ben Ertuğrul veya aren ismini çok istemiştim ama babamız böyle istedi beni de ikna etti 🙈 rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🤲
nursltnn Hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin benimde Allah’ın izniyle bi oğlum olucak ve ben adını Ferit Aras koyucam inşallah da size önerimlerim ise Orkun , Ayaz , Aras , Akın , Kerem , Doruk ve Poyraz 😌😌
Esra07 nursltnn nursltnn amin inşallah sizede☺️ Çok güzel isim önerileriniz için tşk ederim ayaz Aras bu ikisini listeye aldım ❤️
Esra07 AysunFatih hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah güzelmiş isminiz çok duyulmamış yani ben duymadım fazla, karan isminize listeye aldım önerileriniz için teşekkür ederim ❤️
Bburcin Oğlumun adı Eymen Zeyd, ikinciye olacak onu da Burak koyacaz nasipse, Mahir, Muaz, Mushab, Ömer,de sevdiğim isimler
AysunFatih Esra07 Aaa evet çok güzel Karan Fahriye Evcen Burak özçivitin oğlunun adı:) sağlıkla gelsin inşallah