Merveblt Damla_K bilemedim 34 haftamda tekrar gidicem en iyisi o zamana kadar tüketmemek gidince sorar öyle kullanırım
Merveblt Damla_K bende hiç kilo almadım sadece 1 buçuk kilo alıp 65 kilo oldum o yüzden birazcık panik yaptım acaba bebeğimin kilo almasına engel olur mu diye
GulbaharH Merveblt muzlu süt yap canım kendine sabahları çay yerine onu iç ve tahin pekmez bide bol bol meyve
Wonderanne Merveblt bulgur kaşar tahin pekmez- pekmez portakal suyu- et ve ürünleri süt ve ürünleri muz kivi çerezler ceviz fındık badem falan bunlar iyi geliyor
Merveblt Wonderanne portakal hiç yiyemedim hep miğdemde ekşime yaptı ama diğerlerini yemeye başladım inşallah kilo alır bebeğim
Damla_K Merveblt doktor ne diyor gelisimine canım. Ne guzel alma iste 😀 bebek de bu haftalarda alır artık zaten son haftalarda cok alıyorlar diye biliyorum
Wonderanne Merveblt insaAllah canım benim geçen ay benim bebeğin boyu sınırda kalmış bu ay canımı dişime taktım bebek için uğraşıyorum
Merveblt Damla_K doktorum haftası ile uyumlu dedi ama ben bazı günler hiç bir şey yiyemiyorum miğde ağrısı çok çekiyorum yiye bildiğim günlerde bebişin kilo alcağı şeyler yemek istiyorum o yüzden çok taktım bu konuya 😂 yaa evet hiç alamadım bir buçuk kilo oda doğumda gider bence normal doğum olursa
Merveblt Wonderanne ben hiç boyunu hatırlamıyorum hiçte sormak aklıma gelmiyor hep kiloya takıyorum dışardan hiç 8. Aya girmiş gibi gözükmüyorum tek aracım kilo alması sağlıklı olması bu Sefer ilk işim boyunu sormak
Melek2020Balam Merveblt Merhabalar. Ben burda görmüşdüm ceviz haşlanmış yumurta ve muz onları yedikdən sora özümdə çox fərq hiss etmişəm. 2 yumurta ve her gün seher kahvaltı yapmadan önce ceviz yiyorum. Muz yeyə bilmirəm allergiyam var
Egemen16 Merveblt 30+4üm kontrole gttim 45 cm boyu 1800 kilosu dedi doktor ben kuruyemiş çok yiyorum fındık Antep fıstığı felan
Asd92 Merveblt Anladım cnm şeker konusunda tabiki dikkat etmelisin hele ki ailende yakınlarında diyabet falanda varsa. Ovaakça dayım sen nerdesin
Merveblt Asd92 çok şükür kimse de yok bendede doktor var dedi şeker takibi yağdık çok şükür hep iyi çıktı zaten her seferinde başka bir şeyin var diyorlar ovaakçayı hiç bilmiyorum nereye bağlı acaba ben demirtaştayım yeniyim burda 1 yıl oldu Bursa’da olalı