Eymen_ezgi Merhaba kızlar 36+4 haftalık hamileyim cuma günü 37 haftalik olacam ve kontrolüm var ikinci kez sezeryan olcam acaba kaçıncı hafta da alıyorlar birde belden uyuşma mı yoksa tüm uyuşma mı daha iyi oluyor oğlum da tüm uyuşmuştum
Berilay Deletedmom185 bende kendi isteğimle sezaryan seciyorum yarın gün verilcek 38 haftalım sezaryan zormu belden uyuşma falan nasıl birşey
gulciinaltin Berilay canım İstanbul’da mısın hangi hastaneye gidiyorsun ücret hakkında bilgin var mı acaba?
Eymen_ezgi Deletedmom185 valla neyden kaynakli oldugunu bilmiyorum ama dogum yaptıktan 6ay sonra falan beli ağrimaya başlamıştı bacağına vuruyordu ağrısı doktora gittiğinde ileri derecede bel fıtığı olduğunu öğrendi onunda çevresindeki bir kaç kisi belden uyusma ile bel fıtığı oluşuyor demiş
Aybuk66 Bende ilkinde sezeryan yaptm benim belimdede agri var bel boyun duzlesmesi var cok zorluk cekdim ustelik sezeryan dogum yaptigim icim bagirsaklarim yapisdi bagirsak ameliyati oldum dogumdann 3 sene sonra
Eymen_ezgi Aybuk66 aynı işte eltimde de hem bel fıtığı hemde biyun düzleşmesi çıktı bende o yüzden korkuyorum