Minnosunannesi Aysegulfatih hamurişi tuzu azaltmaya çalışıyorum pek mümkün olmuyor ama limonlu tarçınlı su içiyorum onun faydasınj gördüm
FhrySrc Aysegulfatih tuzlu yememeye çalışıyorum elimden geldiğince ama biraz kullanıyorum yine tamamen bırakamadım. Günde 3-4 lt su tüketiyorum. Ama en çok o günkü hareketliliğinde alakalı sanırım çünkü ben sakin bi gün geçirsem yatıp uzanırsam ayaklarım ve ellerim şişmiyor hiç ama işte mutfakta çok uğraştığım temizlik yaptığım yani işte kısaca yorulduğum zaman baya şişiyor ellerim ve ayaklarım. Uzanıp dinlenince geçiyor.
Brc32 Aysegulfatih tuz ve hamur işlerinden uzak durmaya çalış bol bol su içip yürüyüş yapman kazım dedi doktorum bana ayaklarımda şişme olduğu için birde trioite bağlı ödem var bende o yüzden yürüyüş önemli
Kizimveoglumm Şuracıkta bekleyeyim bari bildiğim bişey tuzdan uzak durmak farklı yollar bilen varsa bizede söylesin 😉
Aysegulfatih Deletedmom404 33.haftayım canim ama erken başladı bende birde magnezyum eksikliği var bende sanırım onunda etkisi var magnezyum ilaci içiyorum gunluk suya katılanlardan
elif0690 Aysegulfatih Ben daha 19+2 haftlğm ama bnim de ayaklarım şişmeye başladı..30.hftalarda dşnmyrum kndimi😢umarım byle devam etmez..
Aysegulfatih elif0690 inşallah devam etmez canım benimde o civarlarda başladı ve simdi çok rahatsız ediyor
Brc32 Aysegulfatih oturarak çalıştığınız içinde olabilir şişmeleriniz elinizden geldikçe hareket etmeye çalışın azda olsa iyi gelecektir
Melmus Benim şimdiye kadar hoc olmamıştı ne güzel sevinmiştim bende olmicak diye 34 haftaligim bi kaç gündür şiştiğini farkettim yorulunca ayaklarım şişiyor sabah uyandigim da bir şey yok dinlenince geçiyor. Ama ellerim hic geçmedi.